Welkom bij Nefkens Baarn Tolweg

Het beste adres voor uw auto. 

Welkom bij Nefkens Baarn

U bent van harte welkom op Tolweg 11, Baarn

Met genoegen delen wij u mede dat Nefkens Baarn haar deuren heeft geopend op deze nieuwe locatie. 

U bent van harte welkom op de Tolweg 11 in Baarn voor onderhoud aan uw Peugeot of Citroën, of de aanschaf van een Fiat of Abarth. De koffie staat klaar!

Nefkens Baarn | Tolweg

Openingstijden

Showroom
09:00 - 18:00
Werkplaats
08:00 - 17:00
scheduleBekijk alle openingstijden

In onze werkplaats kunt u terecht voor:

In onze showroom kunt u terecht voor:

Het beste adres 
voor uw auto

Al meer dan 145 jaar!

Nefkens bestaat al bijna 150 jaar en is hét adres voor uw auto. In 1878 legde molenaar Jan Nefkens de grondslag voor zijn onderneming in automobielen. Doordat hij goed was in z’n vak bestaan we nu nog steeds. Van kleine garage bij de molen zijn we uitgegroeid tot dé multi-merk mobiliteitsleverancier in Nederland. En zijn we erg trots op de rijke geschiedenis van ons autobedrijf!

Is uw auto aan onderhoud toe?

Plan vandaag nog een werkplaatsafspraak bij Nefkens.

Altijd vertrouwd op weg!

Duurzame relatie

Met 100% tevreden klanten

Bij Nefkens Baarn Tolweg (voormalig Henri & Herman) geloven we in het opbouwen van duurzame relaties met onze klanten. Door middel van betrokkenheid, servicegerichtheid en kwaliteit streven we ernaar om een duurzame relatie te creëren en 100% tevreden klanten. Uw tevredenheid en vertrouwen zijn de drijvende krachten achter alles wat we doen. Hoewel de naam op het pand is veranderd, blijven het team en de service wat u van ons verwacht, zowel als vaste, of als nieuwe Nefkens klant. 

Ons team van Nefkens Baarn Tolweg staat ten alle tijden voor u klaar. Kom langs voor de aankoop van een Fiat of Abarth, onderhoud, APK, reparatie en/of schadeherstel. Óok voor onderhoud aan uw Peugeot of Citroën bent u van harte welkom. Zien wij u snel?

Samen vooruit

Bent u op zoek naar een garage voor onderhoud, APK of reparatie aan uw Fiat, Abarth, Peugeot of Citroën. En komt u uit de omgeving van Amersfoort, Laren NH, Baarn, Eemdijk, Soest, Soesterberg, Achterveld, Leusden, Hoevelaken, Hoogland of Stoutenburg? Dan bent u bij Nefkens Baarn aan de Tolweg 11 aan het juiste adres.

Wij helpen u graag vooruit, Samen vooruit!
 

Alle openingstijden