Welkom bij Nefkens Den Bosch

Het beste adres voor uw auto. 

Nefkens Den Bosch

Rietveldenweg 38
5222 AR 's-Hertogenbosch
directionsRoute plannenphone073 621 9104

Openingstijden

Showroom
09:00 - 18:00
Werkplaats
08:00 - 17:00
scheduleBekijk alle openingstijden

In onze werkplaats kunt terecht voor:

In onze showroom kunt terecht voor:

Het beste adres 
voor uw auto

Al meer dan 145 jaar!

Nefkens is al bijna 150 jaar hét adres voor uw auto. In 1878 legde molenaar Jan Nefkens de grondslag voor zijn onderneming in automobielen. Doordat hij goed was in z’n vak bestaan we nu nog steeds. Van kleine garage bij de molen zijn we uitgegroeid tot dé multi-merk mobiliteitsleverancier in Nederland. En zijn we erg trots op de rijke geschiedenis van ons autobedrijf!

Is uw auto aan onderhoud toe?

Maak vandaag nog uw werkplaatsafspraak.

Altijd vertrouwd op weg!

Nefkens de nieuwe Peugeot, Fiat en Citroën dealer in de regio Den Bosch 

Wilt u graag een nieuwe Peugeot, Fiat, Citroën of Occasion kopen? Dan bent u bij Nefkens aan het juiste adres. Met een ruime voorraad occasions en kennis over de merken Fiat, Citroën & Peugeot adviseren wij u graag bij de aanschaf van uw nieuwe auto of bedrijfswagen. Of u nu kiest voor kopen, financieren, zakelijk of private lease? Wij helpen u graag.

Bent u opzoek naar een garage voor uw Peugeot, Fiat of Citroën in Den Bosch? Dan bent u vanaf nu van harte welkom bij Nefkens aan de Rietveldenweg 38! Wij zijn de nieuwe officiële dealer van de merken Fiat en Citroën naast onze merk Peugeot zorgen onze vakbekwame monteurs ervoor dat uw auto in topconditie is en blijft.

Kom snel langs bij Nefkens aan de Rietveldenweg 38 Den Bosch voor een vrijblijvende kennismaking!

Duurzame relatie

Met 100% tevreden klanten

Bij Nefkens Den Bosch staat een hecht en vakbekwaam team voor u klaar. Wij gaan voor een duurzame relatie met 100% tevreden klanten. Of het nu gaat om de aankoop van een nieuwe Peugeot, Citroën, Fiat, occasion of bedrijfswagen, onderhoud, APK, reparatie en/of schadeherstel. Het team van Nefkens Den Bosch staat altijd voor u klaar. Nefkens Peugeot, Citroën & Fiat Den Bosch is natuurlijk lokaal betrokken. Zo zijn wij lid bij de Regio Business BOB.

Nefkens is de nieuwe Citroën-dealer in Den Bosch. De activiteiten van Vos Den Bosch zijn per 1 juli 2023 overgenomen door Nefkens. Vanaf 1 augustus is Citroën verhuisd naar de Rietveldenweg 38. Uiteraard staan alle vertrouwde gezichten van Vos Citroën Den Bosch voor u klaar bij Nefkens!  Meer informatie over de overname leest u hier!

Samen vooruit

Bent u op zoek naar een garage voor onderhoud, APK of reparatie aan uw Peugeot of Citroën? En komt u uit de omgeving van ’s-Hertogenbosch, Rosmalen, Vlijmen, Berlicum, Vught, Sint Michielsgestel, Boxtel, Gemonde, Liempde, Nieuwkuijk, Den Dungen, Drunen, Cromvoirt, Esch of Hoenzadriel? Dan bent u bij Nefkens Den Bosch aan de Rietveldenweg 38 aan het juiste adres.

Wij helpen u graag vooruit, Samen vooruit!
 

Ons aanbod bij Nefkens Den Bosch

Ontdek ze allemaal en bekijk welke het beste bij u past.

Let op! Geld lenen kost geld.

Alle openingstijden