Welkom bij Nefkens Doorn

Het beste adres voor uw auto. 

Nefkens Doorn

Openingstijden

Showroom
08:30 - 17:30
Werkplaats
08:00 - 17:00
scheduleBekijk alle openingstijden

In onze werkplaats kunt u terecht voor:

In onze showroom kunt u terecht voor:

Het beste adres 
voor uw auto

Al meer dan 145 jaar!

Nefkens is al bijna 150 jaar hét adres voor uw auto. In 1878 legde molenaar Jan Nefkens de grondslag voor zijn onderneming in automobielen. Doordat hij goed was in z’n vak bestaan we nu nog steeds. Van kleine garage bij de molen zijn we uitgegroeid tot dé multi-merk mobiliteitsleverancier in Nederland. En zijn we erg trots op de rijke geschiedenis van ons autobedrijf!

Is uw auto aan onderhoud toe?

Maak vandaag nog uw werkplaatsafspraak.

Altijd vertrouwd op weg!

Duurzame relatie

Met 100% tevreden klanten

Bij Nefkens Doorn (voormalig Henri & Herman) geloven we in het opbouwen van duurzame relaties met onze klanten. Door middel van betrokkenheid, servicegerichtheid en kwaliteit streven we ernaar om een duurzame relatie te creëren en 100% tevreden klanten. Uw tevredenheid en vertrouwen zijn de drijvende krachten achter alles wat we doen. Hoewel de naam op het pand is veranderd, blijven het team en de service wat u van ons verwacht, zowel als vaste, of als nieuwe Nefkens klant. 

Ons team van Nefkens Doorn staat ten alle tijden voor u klaar. Of het nu gaat om de aankoop van een occasion of bedrijfswagen, onderhoud, APK, reparatie en/of schadeherstel. Zien wij u snel?

Samen vooruit

Bent u op zoek naar een garage voor onderhoud, APK of reparatie aan uw Opel, Citroën, Fiat of Peugeot. En komt u uit de omgeving van Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Bilthoven, Maarn, Leersum, Amersongen, Woudenberg of Wijk bij Duursteede? Dan bent u bij Nefkens Doorn aan de Velperengh 2 aan het juiste adres.

Wij helpen u graag vooruit, Samen vooruit!
 

Alle openingstijden