Welkom bij Nefkens Eindhoven

Het beste adres voor uw auto. 

Nefkens Eindhoven | Geldropseweg

Geldropseweg 191
5613 LM Eindhoven
directionsRoute plannenphone040 212 2445

Openingstijden

Showroom
09:00 - 18:00
Werkplaats
08:00 - 17:00
scheduleBekijk alle openingstijden

Het beste adres 
voor uw auto

Al meer dan 145 jaar!

Nefkens is al bijna 150 jaar hét adres voor uw auto. In 1878 legde molenaar Jan Nefkens de grondslag voor zijn onderneming in automobielen. Doordat hij goed was in z’n vak bestaan we nu nog steeds. Van kleine garage bij de molen zijn we uitgegroeid tot dé multi-merk mobiliteitsleverancier in Nederland. En zijn we erg trots op de rijke geschiedenis van ons autobedrijf!

Is uw auto aan onderhoud toe?

Maak vandaag nog een werkplaatsafspraak.

Altijd vertrouwd op weg!

Duurzame relatie

Met 100% tevreden klanten

Bij Nefkens Eindhoven staat een professioneel en klantvriendelijk team voor u klaar. Zij gaan voor een duurzame relatie met 100% tevreden klanten. Of het nu gaat om de aankoop van een nieuwe Peugeot, Citroën,  Carver, occasion of bedrijfswagen, onderhoud, APK, reparatie en/of schadeherstel. Het team van Nefkens Eindhoven staat altijd voor u klaar.

Nefkens Eindhoven is natuurlijk lokaal betrokken. Zo zijn wij sponsor van diverse lokale iniatieven zoals: Ameezing Eindhoven zijn aangesloten bij de netwerkclub Eindhoven Business, Businessclub Una en Businessclub de Lounge bij PSV.

Samen vooruit

Bent u op zoek naar een garage voor onderhoud, APK of reparatie aan uw Peugeot, Citroën en Carver. En komt u uit de omgeving van Eindhoven, Veldhoven, Best, Helmond, Nuenen, Geldrop, Waalre, Aalst of Oirschot? Dan bent u bij Nefkens Eindhoven aan de Geldropseweg 191 aan het juiste adres.

Wij helpen u graag vooruit, Samen vooruit!
 

Ons aanbod in Nefkens Eindhoven | Geldropseweg

Ontdek ze allemaal en bekijk welke het beste bij u past.

Let op! Geld lenen kost geld.

Alle openingstijden