Welkom bij Nefkens Nieuwegein Parkerbaan

Het beste adres voor uw auto. 

Nefkens Nieuwegein | Parkerbaan

Parkerbaan 12
3439 MC Nieuwegein
directionsRoute plannenphone0306047820

Openingstijden

Showroom
09:00 - 18:00
Werkplaats
08:00 - 17:00
scheduleBekijk alle openingstijden

In onze werkplaats kunt u terecht voor:

In onze showroom kunt u terecht voor:

Het beste adres 
voor uw auto

Al meer dan 145 jaar!

Nefkens is al bijna 150 jaar hét adres voor uw auto. In 1878 legde molenaar Jan Nefkens de grondslag voor zijn onderneming in automobielen. Doordat hij goed was in z’n vak bestaan we nu nog steeds. Van kleine garage bij de molen zijn we uitgegroeid tot dé multi-merk mobiliteitsleverancier in Nederland. En zijn we erg trots op de rijke geschiedenis van ons autobedrijf!

Is uw auto aan onderhoud toe?

Maak vandaag nog uw werkplaatsafspraak.

Altijd vertrouwd op weg!

Duurzame relatie

Met 100% tevreden klanten

Bij Nefkens Nieuwegein (voormalig Henri & Herman) geloven we in het opbouwen van duurzame relaties met onze klanten. Door middel van betrokkenheid, servicegerichtheid en kwaliteit streven we ernaar om een duurzame relatie te creëren en 100% tevreden klanten. Uw tevredenheid en vertrouwen zijn de drijvende krachten achter alles wat we doen. Hoewel de naam op het pand is veranderd, blijven het team en de service wat u van ons verwacht, zowel als vaste, of als nieuwe Nefkens klant. 

Ons team van Nefkens Nieuwegein staat ten alle tijden voor u klaar. Of het nu gaat om de aankoop van een nieuwe Citroën, Opel of Fiat, occasion of bedrijfswagen, onderhoud, APK, reparatie en/of schadeherstel. Zien wij u snel?

Samen vooruit

Bent u op zoek naar een garage voor onderhoud, APK of reparatie aan uw Opel, Citroën of Fiat. En komt u uit de omgeving van Nieuwegein, Houten, IJsselstein, Schalkwijk of ’t Goy? Dan bent u bij Nefkens Nieuwegein aan de Parkerbaan 12 aan het juiste adres.

Wij helpen u graag vooruit, Samen vooruit!
 

Alle openingstijden