Welkom bij Nefkens Nijkerk

Het beste adres voor uw auto. 

Nefkens Nijkerk

Boekdrukker 1
3861 SE Nijkerk
directionsRoute plannenphone033 245 4224

Openingstijden

Werkplaats
08:00 - 17:00
Showroom
09:00 - 18:00
scheduleBekijk alle openingstijden

In onze werkplaats kunt u terecht voor:

In onze showroom kunt u terecht voor:

Het beste adres 
voor uw auto

Al meer dan 145 jaar!

Nefkens is al meer dan 145 jaar hét adres voor uw auto. In 1878 legde molenaar Jan Nefkens de grondslag voor zijn onderneming in automobielen. Doordat hij goed was in z’n vak bestaan we nu nog steeds. Van kleine garage bij de molen zijn we uitgegroeid tot dé multi-merk mobiliteitsleverancier in Nederland. En zijn we erg trots op de rijke geschiedenis van ons autobedrijf!

Is uw auto aan onderhoud toe?

Maak een werkplaatsafspraak

Duurzame relatie

Met 100% tevreden klanten

Bij Nefkens Visser Nijkerk staat een hecht en vakbekwaam team voor u klaar. Wij gaan voor een duurzame relatie met 100% tevreden klanten. Of het nu gaat om de aankoop van een nieuwe Peugeot, Citroën, occasion of bedrijfswagen, onderhoud, APK, reparatie en/of schadeherstel.

Nefkens Visser Nijkerk heeft met haar onderhoudslabel Eurorepar de mogelijkheid tot onderhoud en reparatie van alle merken. Bent u opzoek naar vertrouwd en kwalitatief onderhoud aan uw auto zoals Volkswagen, Seat, Skoda, Renault, Ford, Toyota, Kia of Suzuki?  Het team van Nefkens Visser Nijkerk staat altijd voor u klaar.

Samen vooruit

Bent u op zoek naar een garage voor onderhoud, APK of reparatie aan uw Peugeot of Citroën. En komt u uit de omgeving van Nijkerk, Zeewolde, Nijkerkerveen of Bunschoten Spakenburg? Dan bent u bij Nefkens Visser Nijkerk aan de Boekdrukker 1 aan het juiste adres.

Wij helpen u graag vooruit, Samen vooruit!
 

Vooraad van Nefkens Nijkerk

Ontdek ze allemaal en bekijk welke het beste bij u past.

Let op! Geld lenen kost geld.

Alle openingstijden