Welkom bij Nefkens Oirschot

Het beste adres voor uw auto. 

Nefkens Oirschot

Bestseweg 47
5688 NP Oirschot
directionsRoute plannenphone0499 75 37 10

Openingstijden

Showroom
09:00 - 18:00
Werkplaats
08:00 - 17:00
scheduleBekijk alle openingstijden

In onze werkplaats kunt terecht voor:

In onze showroom kunt terecht voor:

Het beste adres 
voor uw auto

Al meer dan 145 jaar!

Nefkens is al bijna 150 jaar hét adres voor uw auto. In 1878 legde molenaar Jan Nefkens de grondslag voor zijn onderneming in automobielen. Doordat hij goed was in z’n vak bestaan we nu nog steeds. Van kleine garage bij de molen zijn we uitgegroeid tot dé multi-merk mobiliteitsleverancier in Nederland. En zijn we erg trots op de rijke geschiedenis van ons autobedrijf!

Is uw auto aan onderhoud toe?

Maak vandaag nog uw werkplaatsafspraak.

Altijd vertrouwd op weg!

Duurzame relatie

Met 100% tevreden klanten

Bij Nefkens Oirschot staat een hecht en vakbekwaam team voor u klaar. Wij gaan voor een duurzame relatie met 100% tevreden klanten. En zijn groots door klein en gemoedelijk te blijven. Of het nu gaat om de aankoop van een occasion of bedrijfswagen, onderhoud, APK, reparatie en/of schadeherstel. Het team van Nefkens Oirschot staat altijd voor u klaar.

Nefkens Oirchot is natuurlijk lokaal betrokken en sponsoren wij diverse sportclubs, vogelclub Oirschot, Oldtimerclub Oirschot, carnavalsvereniging Oirschot en organiseren wij één keer per jaar de nationale verkeersquiz.

Samen vooruit

Bent u op zoek naar een garage voor onderhoud, APK of reparatie aan uw Opel, Citroën, of Peugeot. En komt u uit de omgeving van Oirschot, Best, Wintelre, Oost-West Middelbeers, Diessen, Haghorst, Veldhoven, Moergestel of Liempde? Dan bent u bij Nefkens Oirschot aan de Bestseweg 47 aan het juiste adres.

Wij helpen u graag vooruit, Samen vooruit!
 

Ons aanbod bij Nefkens Oirschot

Ontdek ze allemaal en bekijk welke het beste bij u past.

Let op! Geld lenen kost geld.

Alle openingstijden