Welkom bij Nefkens Tilburg

Het beste adres voor uw auto. 

Nefkens Tilburg

Kraaivenstraat 26
5048 AB Tilburg
directionsRoute plannenphone013 463 4355

Openingstijden

Showroom
09:00 - 18:00
Werkplaats
08:00 - 17:00
scheduleBekijk alle openingstijden

In onze werkplaats kunt u terecht voor:

In onze showroom kunt u terecht voor:

Het beste adres 
voor uw auto

Al meer dan 145 jaar!

Nefkens is al bijna 150 jaar hét adres voor uw auto. In 1878 legde molenaar Jan Nefkens de grondslag voor zijn onderneming in automobielen. Doordat hij goed was in z’n vak bestaan we nu nog steeds. Van kleine garage bij de molen zijn we uitgegroeid tot dé multi-merk mobiliteitsleverancier in Nederland. En zijn we erg trots op de rijke geschiedenis van ons autobedrijf!

Is uw auto aan onderhoud toe?

Maak vandaag nog uw werkplaatsafspraak.

Altijd vertrouwd op weg!

Nefkens de nieuwe Peugeot & Citroën dealer in de regio Tilburg 

Wilt u graag een nieuwe Peugeot, Citroën of Occasion kopen? Dan bent u bij Nefkens aan het juiste adres. Met een ruime voorraad occasions en kennis over de merken Citroën & Peugeot adviseren wij u graag bij de aanschaf van uw nieuwe auto of bedrijfswagen. Of u nu kiest voor kopen, financieren, zakelijk of private lease? Wij helpen u graag.

Bent u opzoek naar een garage voor uw Peugeot & Citroën in Tilburg? Dan bent u vanaf nu van harte welkom bij Nefkens aan de Kraaivenstraat 26! Wij zijn de  officiële dealer van de merken Peugeot en Citroën, hier zorgen onze vakbekwame monteurs ervoor dat uw auto in topconditie is en blijft.

Kom snel langs bij Nefkens aan de Kraaivenstraat 26 te Tilburg voor een vrijblijvende kennismaking!

Duurzame relatie

Met 100% tevreden klanten

Bij Nefkens Tilburg staat een hecht en vakbekwaam team voor u klaar. Wij gaan voor een duurzame relatie met 100% tevreden klanten. Of het nu gaat om de aankoop van een nieuwe Peugeot, Citroën, Carver, occasion of bedrijfswagen, onderhoud, APK, reparatie en/of schadeherstel. Het team van Nefkens Tilburg staat altijd voor u klaar. 

Nefkens Tilburg is natuurlijk lokaal betrokken. Zo zijn wij hoofdsponsor van Winkelcentrum Heyhoef het winkelcentrum van de Reeshof en zijn wij aangesloten bij de trots van Tilburg, Willem II.

Samen vooruit

Bent u op zoek naar een garage voor onderhoud, APK of reparatie aan uw Peugeot, Citroën, Fiat, Carver? En komt u uit de omgeving van Tilburg,  Kaatsheuvel, Berkel-Enschot, Udenhout, Oisterwijk, Moergestel, Haghorst, Oostwest Middelbeers, Diessen, Hilvarenbeek, Waalwijk, Goirle of Hoge-Lage Mierde? Dan bent u bij Nefkens Tilburg aan de Kraaivenstraat 26 aan het juiste adres. 

Wij helpen u graag vooruit, Samen vooruit!
 

Ons aanbod bij Nefkens Tilburg

Ontdek ze allemaal en bekijk welke het beste bij u past.

Let op! Geld lenen kost geld.

Alle openingstijden