Voorraad Nefkens Peugeot Den Bosch

Nefkens Peugeot Den Bosch, Rietveldenweg 38, 5222 AR Den Bosch.
De Nefkens vestiging in Den Bosch is een professionele en toch gemoedelijke Peugeot dealer die gevestigd is op het bedrijventerrein de Rietvelden in Den Bosch.

De ontvangstbalie van de showroom is iedere dag van 08.00 tot 18.00 (en op zaterdag tot 17.00 uur) bemand, waardoor u altijd hartelijk ontvangen wordt door een van onze medewerkers. Bovendien heeft onze showroom altijd een aangename, constante temperatuur door de vloerverwarming. Onze koffiehoek is een comfortabele en uitnodigende ruimte die vooral rust en een thuisgevoel uitstraalt. U kunt hier rustig wachten of nog even ongestoord werken tijdens het wachten. Alle tafels zijn voorzien van een oplaadpunt voor smartphones of tablets.

Met een oppervlakte van 2700 m2 heeft Nefkens Peugeot Den Bosch een van de grootste showrooms van Nederland. En met een ruime voorraad nieuwe Peugeot's en occasions vindt u vast een auto die past bij uw wensen en behoeftes. Ons aanbod tweedehands auto's is zeer divers van merken als Peugeot, Citroën en Renault tot Opel of Seat. Met het Peugeot Professional Center hebben wij tevens deskundige adviseurs op het gebied van bedrijfswagens in huis.

Bekijk onze ruime voorraad auto's, maak een afspraak voor een proefrit en wij zien u graag bij Nefkens Peugeot Den Bosch.

Toon filters

57 Beschikbare voertuigen