Kopen bij Nefkens
 

We helpen u graag bij het vinden van uw ideale personenauto of bedrijfswagen.

Nefkens is trotse vertegenwoordiger van de automerken Peugeot, Citroën, DS Automobiles, Opel, Alfa Romeo, Abarth, Fiat, Jeep en Carver. We verkopen nieuwe en gebruikte personen- en bedrijfsauto’s in onze 13 vestigingen in de regio’s Amersfoort, Utrecht, Den Bosch, Tilburg en Eindhoven. Maar we doen meer. U kunt ook bij ons terecht voor service en onderhoud, schadeherstel, laadoplossingen, leasen en financieren.

750 personenauto’s in voorraad

Een auto koopt u niet zo maar even. U moet over een hoop nadenken. Wordt het een nieuwe auto of een occasion? Heeft u voorkeur voor een merk of model? Voor het aantal zitplaatsen en de bagageruimte? Benzine of elektrisch? En dat is lang niet alles. We kunnen ons voorstellen dat u wel wat hulp kunt gebruiken. Onze verkoopadviseurs kennen al onze modellen en de meer dan 750 auto’s in voorraad van binnen en buiten. Zij helpen u graag bij het vinden van de ideale auto.

De beste auto voor uw bedrijf

Een nieuwe of gebruikte bedrijfswagen kopen: dat is een vak apart. Het draait om gebruiksgemak, zuinig verbruik, betrouwbaarheid, een scherpe prijs, hoge restwaarde en lage exploitatiekosten. Onze bedrijfsautospecialisten weten er alles van. Zij adviseren u graag over de best passende auto voor uw bedrijf. Zelfs op afstand, tussen uw klussen door, via een videogesprek. En om het af te maken, verzorgen we ook de opbouw, ombouw, belettering of andere aanpassing van uw nieuwe bedrijfswagen.