Henri & Herman wordt Nefkens

Samen voorruit

Samen vooruit

Met trots kondigen wij aan dat Nefkens per 1 december 2023 de 8 vestigingen van Henri & Herman heeft overgenomen. Henri & Herman vertegenwoordigt in Midden-Nederland de Stellantis-merken Opel, Citroën, DS Automobiles, Fiat, Jeep, Alfa Romeo en Abarth.

Henri & Herman eigenaar Geerlof Stam is verheugd over de overname door Nefkens:
“Om ook in de toekomst succesvol te blijven is schaalvergroting noodzakelijk. Dat betekent dat je keuzes moet maken. Daarnaast is Nefkens een sterke partij die voor onze medewerkers en klanten een gezonde toekomst waarborgt.”

Ook Nefkens Directeur René Roggen ziet de overname met veel vertrouwen tegemoet:
“Henri & Herman is een mooi bedrijf. Met de overname verstevigen we onze Stellantis-positie en gaan we in de regio Utrecht en Amersfoort alle Stellantis-merken voeren. Dat gaat ons belangrijke synergievoordelen geven.”

 

Wat veranderd er voor u?

Voor u als gewaarde klant verandert er weinig. Met veel enthousiasme worden de bestaande activiteiten voortgezet, máár dan in een nieuw jasje. Als Henri & Herman klant verwelkomen wij u dan ook graag op de bekende locaties met de voor u vertrouwde gezichten

Het enige wat op korte termijn gaat verander is dat onze Opel vestiging gevestigd aan de Meijewetering 1 gaat verhuizen naar Meijewetering 19. Over de exacte invulling en datum van verhuizen informeren wij u separaat.

Uw bezoek blijft zeer gewaardeerd, en wij kijken er naar uit om u ook in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.