Overname Henri & Herman door Nefkens

NEFKENS EN HENRI & HERMAN: SAMEN VOORUIT!

01-06-2024 

Waar de naam Henri & Herman stopt gaat Nefkens verder!

Sinds enkele maanden is Henri & Herman onderdeel van Nefkens B.V., een toonaangevend speler in de automotive sector. Vanaf 1 juni 2024 zullen alle vestigingen in Midden-Nederland verdergaan onder de naam Nefkens, waardoor de naam Henri & Herman zal verdwijnen.

Nefkens: een sterkere basis voor al uw mobiliteitsbehoeften

De fusie van deze twee vooraanstaande dealerbedrijven combineert hun jarenlange ervaring, wat resulteert in een solide basis met een breder aanbod en verbeterde service. Vanaf 1 juni zullen alle vestigingen van Henri & Herman opereren onder de naam Nefkens, en zullen klanten voortaan alle communicatie uit naam van Nefkens ontvangen.

Hoewel de naam zal veranderen, blijft de service en dienstverlening ongewijzigd. Dankzij de gecombineerde expertise en ervaring kunnen we een breder scala aan merken aanbieden en extra servicepunten creëren voor onze gewaardeerde klanten. De diensten die Henri & Herman leverden, zullen worden voortgezet onder de vlag van Nefkens, met dezelfde vertrouwde gezichten waar onze klanten op kunnen rekenen. Alle eerder overeengekomen garanties blijven ongewijzigd en worden zorgvuldig nageleefd.

01-12-2023 

Nefkens neemt dealerbedrijf Henri & Herman over

Met trots kondigen wij aan dat Nefkens per 1 december 2023 de 8 vestigingen van Henri & Herman heeft overgenomen. Henri & Herman vertegenwoordigt in Midden-Nederland de Stellantis-merken Opel, Citroën, DS Automobiles, Fiat, Jeep, Alfa Romeo en Abarth.

Henri & Herman eigenaar Geerlof Stam is verheugd over de overname door Nefkens:
“Om ook in de toekomst succesvol te blijven is schaalvergroting noodzakelijk. Dat betekent dat je keuzes moet maken. Daarnaast is Nefkens een sterke partij die voor onze medewerkers en klanten een gezonde toekomst waarborgt.”

Ook Nefkens Directeur René Roggen ziet de overname met veel vertrouwen tegemoet:
“Henri & Herman is een mooi bedrijf. Met de overname verstevigen we onze Stellantis-positie en gaan we in de regio Utrecht en Amersfoort alle Stellantis-merken voeren. Dat gaat ons belangrijke synergievoordelen geven.”

Wat veranderd er voor u?

Voor u als gewaarde klant verandert er weinig. Met veel enthousiasme worden de bestaande activiteiten voortgezet, máár dan in een nieuw jasje. Als Henri & Herman klant verwelkomen wij u dan ook graag op de bekende locaties met de voor u vertrouwde gezichten

Het enige wat op korte termijn gaat verander is dat onze Opel vestiging gevestigd aan de Meijewetering 1 gaat verhuizen naar Meijewetering 19. Over de exacte invulling en datum van verhuizen informeren wij u separaat.

Uw bezoek blijft zeer gewaardeerd, en wij kijken er naar uit om u ook in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.