Welkom bij Nefkens Utrecht

Het beste adres voor uw auto. 

Nefkens Utrecht

Meijewetering 19
3543 AA Utrecht
directionsRoute plannenphone030 241 4243

Openingstijden

Showroom
09:00 - 18:00
Werkplaats
08:00 - 17:00
scheduleBekijk alle openingstijden

In onze werkplaats kunt u terecht voor:

In onze showroom kunt u terecht voor:

Het beste adres 
voor uw auto

Al meer dan 145 jaar!

Nefkens is al bijna 150 jaar hét adres voor uw auto. In 1878 legde molenaar Jan Nefkens de grondslag voor zijn onderneming in automobielen. Doordat hij goed was in z’n vak bestaan we nu nog steeds. Van kleine garage bij de molen zijn we uitgegroeid tot dé multi-merk mobiliteitsleverancier in Nederland. En zijn we erg trots op de rijke geschiedenis van ons autobedrijf!

Is uw auto aan onderhoud toe?

Maak vandaag nog uw werkplaatsafspraak.

Altijd vertrouwd op weg!

Duurzame relatie

Met 100% tevreden klanten

Bij Nefkens Utrecht staat een hecht en vakbekwaam team voor u klaar. Wij gaan voor een duurzame relatie met 100% tevreden klanten. Of het nu gaat om de aankoop van een nieuwe Peugeot, Opel, Citroën, occasion of bedrijfswagen, onderhoud, APK, reparatie en/of schadeherstel. Het team van Nefkens Utrecht staat altijd voor u klaar.

Nefkens Utrecht is natuurlijk lokaal betrokken. Zo zijn wij sponsor van USV Hercules, betrokken bij FC Utrecht en geven we gastcolleges op middelbare scholen in de regio.

Samen vooruit

Bent u op zoek naar een garage voor onderhoud, APK of reparatie aan uw Peugeot, Opel of Citroën. En komt u uit de omgeving van Utrecht, De Meern, Vleuten, Haarzuilens, Maarssen, Oud Zuilen, Tienhoven, Westbroek, Breukelen, Nieuwer Ter Aa, Kockengen, Nieuwersluis, Bilthoven, Groenekan of Maartensdijk? Dan bent u bij Nefkens Utrecht aan de Meijewetering 19 aan het juiste adres.

Wij helpen u graag vooruit, Samen vooruit!

Ons aanbod bij Nefkens Utrecht

Ontdek ze allemaal en bekijk welke het beste bij u past.

Let op! Geld lenen kost geld.

Alle openingstijden