Overname Vos Den Bosch door Nefkens

Vanaf 1 juli bent u met uw Citroën van harte welkom bij Nefkens Den Bosch 

Nefkens de Citroën-Dealer in Den Bosch 

Graag informeren wij u dat de activiteiten van Vos Den Bosch per 1 juli 2023 zijn overgenomen door Nefkens. De reden voor deze overdracht komt voort uit de herstructurering van het dealernetwerk door het moederbedrijf van Citroën, Stellantis.

Namens Vos willen wij u graag bedanken voor de fijne samenwerking van de afgelopen jaren en waarderen wij uw loyaliteit en vertrouwen. 

Nefkens is al ruim 60 jaar actief in de regio als dé Peugeot-dealer. Per 1 juli ook de Citroën-dealer in de regio Den Bosch. Wij zijn ervan overtuigd dat u in Nefkens een nieuwe betrouwbare partner heeft en zijn blij dat wij de Citroën activiteiten van Vos Den Bosch gaan voortzetten.

Wat verandert er voor u? 

Voor u persoonlijk verandert er weinig. In de maand juli vindt u alle voor u vertrouwde gezichten nog op de bekende locatie van Vos. U blijft hier deze maand van harte welkom.

Per 1 augustus verhuizen wij dan de Citroën vestiging naar een paar honderd meter verder op, namelijk naar het Peugeot pand aan de Rietveldenweg 38 te Den Bosch. Daar gaan wij als “Nefkens” verder invulling geven aan de activiteiten van Citroën samen met het voor u bekende team van Vos.

Wat biedt Nefkens u? 
 

Persoonlijke service en hoge kwaliteit

De voor u vertrouwde gezichten, zodat alles normaal blijft doorlopen

De afgesproken garanties worden overgenomen en gehandhaafd 

Alles onder één dak (werkplaats, magazijn, verkoop, schade en verhuur)

Aantrekkelijke mobiliteitsservice bij onderhoud en reparatie, zoals:

  • GRATIS haal en brengservice (Binnen een straal van 10 kilometer naar uw werk- of thuislocatie.)
  • GRATIS leenfiets

Nefkens VIP kaart met o.a. 24/7 Pechhulp in Europa, gratis vervangend vervoer bij onderhoud, gratis vloeistoffen bijvullen, lampjes vervangen en seizoenscheck en APK. Vraag naar de voorwaarden bij uw eerstvolgende bezoek.