Veiligheid

Veiligheid gaat boven alles. Dankzij de veiligheidscheck van Nefkens gaat u met een gerust gevoel de weg op. 

Uw auto altijd veilig dankzij Nefkens

Een veilige en goedwerkende auto is van cruciaal belang voor de veiligheid van u, uw passagiers en medeweggebruikers. Bij Nefkens adviseren we u tot in het kleinste details over de veiligheid van uw auto. Dit doen wij aan de hand van een aantal belangrijke punten: de accu, remmen, verlichting, ruitenwissers en vloeistoffen.

Denkt u dat uw banden te zacht zijn, de ruitenwissers aan vervanging toe zijn, de accu niet goed werkt, uw stuur wat scheef staat of de remmen niet goed werken? Kom dan langs bij Nefkens en wij helpen u weer op weg.

Waarom een veiligheidscheck bij Nefkens?

Bij Nefkens checken wij de status van de veiligheid van uw auto op minimaal 14 belangrijke punten. Bovendien bieden onze autotechnici een snelle oplossing voor eventuele problemen die tijdens de check naar voren komen. De veiligheidsstatus én de eventuele oplossingen vindt u terug in het digitale diagnoserapport.

Bij Nefkens vinden wij transparantie erg belangrijk. Is er een terugroepactie vanuit de fabrikant? Dan informeren we u zo snel mogelijk. En mocht u nog aanvullende vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wist u dat? 

Wist u dat u zelf ook invloed heeft op de veiligheid van uw auto? Zorg bijvoorbeeld altijd voor voldoende ruitenwisservloeistof in uw tank, zodat uw zicht tijdens het rijden optimaal blijft.

Wist u dat er in een van uw portieren een sticker te vinden is, waarop het aantal bar (de luchtdruk) van uw banden staat? Check voor uw veiligheid om de paar maanden of de bandenspanning nog in orde is.

Veelgestelde vragen

Zekerheid gegarandeerd

U moet natuurlijk iedere dag weer op uw auto kunnen vertrouwen en dat begrijpen wij. We voeren onderhoud aan uw auto uit volgens vaste procedures waarbij onze autotechnici werken volgens strikte fabrieksvoorschriften. Daarbij garanderen we dat het onderhoud zo duurzaam mogelijk wordt uitgevoerd. Onze serviceadviseurs kunnen u precies vertellen welke onderdelen een korte of lange vervangingsinterval hebben. Zo houden we het onderhoud niet alleen simpel en transparant, maar weet u ook precies waar u aan toe bent.​