Vervangend vervoer bij schade

Bij Nefkens kunt u rekenen op uitstekende service, transparantie, kwaliteit, garantie en scherpe tarieven.

Altijd passend vervangend vervoer bij schade

Autoschade is altijd vervelend en komt vaak ongelegen. Bij Nefkens maken wij het daarom voor u zo makkelijk en transparant mogelijk. Na het melden van uw schade neemt onze schadeafdeling op werkdagen binnen 24 uur contact met u op voor een herstel-afspraak. Zij regelen samen met u de schademelding richting uw verzekeraar en zorgen desgewenst voor passend en vervangend vervoer.

 

Waarom vervangend vervoer bij schade?

Wij vinden het belangrijk dat u altijd gebruik kunt maken van mobiliteit op maat. Als u uw eigen auto niet meer kunt gebruiken omdat deze bij ons in de schadeherstel werkplaats staat. Hierom maken wij het mogelijk om u te kunnen voorzien van vervangend vervoer dat aansluit op uw wensten en mobiliteitsbehoeften.

Wist u dat? 

Wist u dat wij er alles aan doen om het u zo makkelijk en comfortabel mogelijk te maken als u te maken heeft met schade aan uw auto? Het is eenvoudig om een afspraak te maken met ons schade-afdeling die het meeste voor u regelen. Van afspraak tot het vervangend vervoer.

Zekerheid gegarandeerd

U moet natuurlijk iedere dag weer op uw auto kunnen vertrouwen en dat begrijpen wij. We voeren onderhoud aan uw auto uit volgens vaste procedures waarbij onze autotechnici werken volgens strikte fabrieksvoorschriften. Daarbij garanderen we dat het onderhoud zo duurzaam mogelijk wordt uitgevoerd. Onze serviceadviseurs kunnen u precies vertellen welke onderdelen een korte of lange vervangingsinterval hebben. Zo houden we het onderhoud niet alleen simpel en transparant, maar weet u ook precies waar u aan toe bent.​