Welkom bij Nefkens Bunnik

Het beste adres voor uw auto. 

Nefkens Bunnik

Rumpsterweg 37
3981 AK Bunnik
directionsRoute plannenphone030 656 1583

Openingstijden

Showroom
09:00 - 18:00
Werkplaats
08:00 - 17:00
scheduleBekijk alle openingstijden

Het beste adres 
voor uw auto

Al meer dan 145 jaar!

Nefkens is al bijna 150 jaar hét adres voor uw auto. In 1878 legde molenaar Jan Nefkens de grondslag voor zijn onderneming in automobielen. Doordat hij goed was in z’n vak bestaan we nu nog steeds. Van kleine garage bij de molen zijn we uitgegroeid tot dé multi-merk mobiliteitsleverancier in Nederland. En zijn we erg trots op de rijke geschiedenis van ons autobedrijf!

Is uw auto aan onderhoud toe?

Maak vandaag nog uw werkplaatsafspraak.

Altijd vertrouwd op weg!

Duurzame relatie

Met 100% tevreden klanten

Bij Nefkens Bunnik staat een hecht, gezellig en vakbekwaam team voor u klaar. Wij doen graag een stapje extra en gaan voor een duurzame relatie met 100% tevreden klanten. Of het nu gaat om de aankoop van een nieuwe Peugeot, occasion of bedrijfswagen, onderhoud, APK, reparatie en/of schadeherstel. Het team van Nefkens Bunnik staat altijd voor u klaar.

Nefkens Bunnik is natuurlijk lokaal betrokken. Zo sponsoren wij de avondvierdaagse van de gemeente Bunnik, Health Center Hoenderdaal en voetbalvereniging SV Aurora uit Werkhoven.

Samen vooruit

Bent u op zoek naar een garage voor onderhoud, APK of reparatie aan uw Peugeot. En komt u uit de omgeving van Bunnik, Odijk, Zeist, Driebergen, Doorn, Leersum, Houten, Werkhoven, Cothen, Wijk Bij Duurstede, Culemborg of de Bilt? Dan bent u bij Nefkens Bunnik aan de Rumpsterweg 37 aan het juiste adres.

Wij helpen u graag vooruit, Samen vooruit!
 

Ons aanbod bij Nefkens Bunnik

Ontdek ze allemaal en bekijk welke het beste bij u past.

Let op! Geld lenen kost geld.

Alle openingstijden