Welkom bij Nefkens Eindhoven

Het beste adres voor uw auto. 

Nefkens Eindhoven | Pietersbergweg

Pietersbergweg 25
5628 BS Eindhoven
directionsRoute plannenphone040 750 4070

Openingstijden

Showroom
09:00 - 18:00
Werkplaats
08:00 - 17:00
scheduleBekijk alle openingstijden

Het beste adres 
voor uw auto

Al meer dan 145 jaar!

Nefkens is al bijna 150 jaar hét adres voor uw auto. In 1878 legde molenaar Jan Nefkens de grondslag voor zijn onderneming in automobielen. Doordat hij goed was in z’n vak bestaan we nu nog steeds. Van kleine garage bij de molen zijn we uitgegroeid tot dé multi-merk mobiliteitsleverancier in Nederland. En zijn we erg trots op de rijke geschiedenis van ons autobedrijf!

Is uw auto aan onderhoud toe?

Maak vandaag nog uw werkplaatsafspraak.

Altijd vertrouwd op weg!

Nefkens de nieuwe Alfa Romeo, Fiat & Jeep dealer in de regio Eindhoven

Wilt u graag een nieuwe Alfa Romeo, Fiat, Jeep of Occasion kopen? Dan bent u bij Nefkens aan het juiste adres. Met een ruime voorraad occasions en kennis over de merken Alfa Romeo, Fiat en Jeep adviseren wij u graag bij de aanschaf van uw nieuwe auto of bedrijfswagen. Of u nu kiest voor kopen, financieren, zakelijk of private lease? Wij helpen u graag.

Bent u opzoek naar een garage voor uw Alfa Romeo, Fiat en Jeep in Eindhoven? Dan bent u vanaf nu van harte welkom bij Nefkens aan de Pietersbergweg 25! Wij zijn de nieuwe officiële dealer van de merken Alfa Romeo, Fiat en Jeep naast onze merken Citroën, DS Automobiles & Opel zorgen onze vakbekwame monteurs ervoor dat uw auto in topconditie is en blijft.

Kom snel langs bij Nefkens aan de Pietersbergweg 25 te Eindhoven voor een vrijblijvende kennismaking!

Duurzame relatie

Met 100% tevreden klanten

Bij Nefkens Eindhoven aan de Pietersbergweg 25 staat een professioneel en klantvriendelijk team voor u klaar. Zij gaan voor een duurzame relatie met 100% tevreden klanten. Deze vestiging ligt centraal in de “Autowijk” van Eindhoven met een goede bereikbaarheid via de snelwegen A2, A50 en A67. Of het nu gaat om de aankoop van een nieuwe Citroën, DS Automobiles, Opel, Alfa Romeo, Abarth, Fiat, Jeep, occasion of bedrijfswagen, onderhoud, APK, reparatie en/of schadeherstel. Het team van Nefkens Eindhoven staat altijd voor u klaar.

Nefkens Eindhoven is natuurlijk lokaal betrokken. Zo zijn wij sponsor van diverse lokale iniatieven zoals: Ameezing Eindhoven zijn aangesloten bij de netwerkclub Eindhoven Business, Businessclub Una en Businessclub de Lounge bij PSV. 

Samen vooruit

Bent u op zoek naar een garage voor onderhoud, APK of reparatie aan uw Citroën, DS Automobiles of Opel. En komt u uit de omgeving van Eindhoven, Veldhoven, Helmond, Nuenen, Geldrop, Best, Oirschot, Waalre, Aalst, Valkenswaard of Limburg? Dan bent u bij Nefkens Eindhoven aan de Pietersbergweg 25 aan het juiste adres.

Wij helpen u graag vooruit, Samen vooruit!
 

Ons aanbod bij Nefkens Eindhoven | Pietersbergweg

Ontdek ze allemaal en bekijk welke het beste bij u past.

Let op! Geld lenen kost geld.

Alle openingstijden