Private Lease voor een 

vast bedrag per maand

Bij Nefkens kan het al vanaf € 279,-

Private Lease Deals bij Nefkens 

Ontdek de vrijheid van zorgeloos rijden.

Stap moeiteloos en betaalbaar in uw nieuwe auto met de Nefkens Private Lease Deals! Vanaf slechts € 279,- per maand kunt u genieten van de vrijheid en het comfort van uw splinternieuwe auto, zonder zorgen over onderhoud en onverwachte kosten. U kunt kiezen uit diverse modellen, variërend van Peugeot, Opel tot Fiat, die perfect aansluiten op uw mobiliteitswensen.

Waarom wachten? Ontdek ons ruime aanbod aan beschikbare modellen en plan uw proefrit vandaag nog, geheel vrijblijvend! Stap vandaag nog in en profiteer van de volgende voordelen:

  • Scherpe leasetarieven
  • Diverse modellen direct uit voorraad leverbaar
  • Rijke uitrusting
  • Inclusief gratis Flex Comfort t.w.v. € 20,-
  • Profiteer van € 2.950,- SEPP-subsidie*

Ons aantrekkelijke actieaanbod

In onze uitgebreide selectie aan modellen en uitvoeringen vindt u gegarandeerd de perfecte match voor uw rijstijl en behoeften. Bovendien profiteert u nu van aantrekkelijke overheidssubsidies bij de aankoop van een 100% elektrische auto. Ontdek ons indrukwekkende aanbod van Peugeot, Opel en Fiat.

Wat heeft Private Lease van Nefkens u te bieden?

Ons private lease contract omvat alles wat u nodig heeft voor een efficiënte en veilige rijervaring, zodat u zorgeloos van uw auto kunt genieten.

Wat is Flex-Premium & Flex-Comfort

5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease

Het Keurmerk Private Lease staat voor veiligheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen bij het leasen van een auto. Dit kwaliteitskeurmerk, ontwikkeld in samenwerking met de Consumentenbond, garandeert dat onze leaseovereenkomsten voldoen aan strenge normen en dat wij helder en eerlijk zaken doen. Kies voor Nefkens en geniet van een transparante en betrouwbare private lease-ervaring, waarbij uw tevredenheid voorop staat. 

Voor meer informatie over het Keurmerk Private Lease, bezoek hun website.

* Enkel op elektrische actiemodellen.

Liever auto kopen?

Wilt u één van de Nefkens Private Lease modellen kopen in plaats van private leasen? Dat is bij Nefkens uiteraard ook mogelijk. Bij Nefkens kunt u rekenen op de beste deal en een goed inruilvoorstel voor uw huidige auto. Via de onderstaande buttons kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij helpen u graag bij de zoektocht naar uw nieuwe auto.