Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Alfa Romeo
Abarth
Fiat
Fiat Professional
Jeep
Carver
Logo
Logo

N'Joy Life met de beste deals van Nefkens

Nu tot € 5.000,- voordeel op onze voorraadmodellen

Bij Nefkens willen we dat u geniet van het leven en dat uw auto daar een bijdrage aan levert. Uw auto kan een grote toevoeging zijn in het uitvoeren van leuke uitjes.

Zo rijdt u met uw auto naar familie, werk, een pretpark, verschillende vakantiebestemmingen en naar de supermarkt. Omdat u veel tijd doorbrengt in een auto, vinden wij het belangrijk dat u dit in alle veiligheid, comfort en zonder zorgen kunt doen.

Maak daarom uw leven compleet en N’joy life met een voorraadmodel of geselecteerde occasion van Nefkens en krijg een gratis weekendje weg t.w.v. € 99,-!

Bekijk ons aanbodeast

N'Joy de Nefkens Deals

Nefkens staat garant voor uw rijplezier in de auto. Met een diversiteit aan merken en modellen heeft Nefkens altijd de juiste auto voor u. Wij staan voor u klaar tijdens de zoektocht, aanschaf, verzekeringen tot onderhoud van uw nieuwe auto. Nefkens regelt alles en u hoeft alleen maar te genieten van het leven met uw auto.

N'joy Life en geniet van de voordelen bij Nefkens:

  • Tot € 5.000,- voordeel op onze voorraadmodellen (incl. gratis weekend weg)
  • Tot € 750,- voordeel op geselecteerde occasions (incl. gratis weekend weg)
  • Scherpe Private Lease tarieven vanaf € 299,- per maand
  • Direct rijden en mooie herinneringen maken met uw nieuwe auto
  • Concurrerende verzekeringstarieven

Het N'joy Life gevoel begint al tijdens een proefrit in één van onze modellen. Boek uw proefrit en laat uw gevoel het werk doen.

Nefkens de multi-merk dealer in de regio

Nefkens is al jaren een begrip als de Peugeot-dealer in de regio. Per 2021 zijn wij multi-merkdealer geworden van de merken Peugeot, Citroën, DS Automobiles, Opel en Carver. Per 4 september 2023 zijn wij ook de mobiliteitsleverancier van de merken Alfa Romeo, Abarth, Fiat, Fiat professional en Jeep.

Bij Nefkens doen we er alles aan om onze klanten zich thuis te laten voelen. Nu en in de toekomst. Daarom kunt u voor alles rondom mobiliteit bij ons terecht. Privé en zakelijk. Door onze landelijke dekking profiteert u van centraal inkoopvoordeel en lokale service. We staan altijd voor u klaar, met service en onderhoud, schadeherstel, laadoplossingen, mobiliteitsanalyses, verhuur, leaseproducten, financieringen en meer. N’Joy Life met Nefkens!