VAN-Jorn Custom made

Modulaire buscampers

Jouw camper helemaal ingericht naar jouw wensen en smaak

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 75.000

Modulaire buscampers

Puzzel uw interieur bij elkaar

VAN-Jorn bouwt eigenwijze campers voor eigenzinnige mensen. Het opvallende design van de interieur modules –  geïnspireerd door organische vormen uit de natuur – geven uw camper een unieke en warme uitstraling. 

Bij VAN-Jorn Custom Made bepaalt u het interieur, en de stijl, zodat er geen camper is zoals die van u. Daarnaast heeft u een breed aanbod van stijlvolle modulaire interieurstukken en accessoires ter beschikking. Door het unieke railsysteem van VAN-Jorn kan iedere indeling worden gebouwd, is de indeling blijvend flexibel en kan het interieur gemakkelijk uitgebreid worden met nieuwe modules of accessoires. 

Vrijheid op wielen

Stel uw eigen unieke camper samen

Meer dan 30 unieke modules

U bepaalt zelf de interieurstukken die passen bij uw wensen. Kies bijvoorbeeld een camper voor het hele gezin met extra zitplaatsen en gordels. Bent u graag onafhankelijk van campings? Dan is de badkamermodule misschien wat voor u. Komt u vooral tot rust in een royaal bed? Kies dan voor een lengtebed module.

Maak het af met accessoires

Met accessoires maakt u uw camper helemaal af. Kies bijvoorbeeld voor zonnepanelen om langere tijd in het wild te kunnen staan of voor een houten plafond om het binnen nog gezelliger te maken. Gaat u graag op reis in het voor of -naseizoen? Dan is een dieselkachel wat voor u. Danzij de modulaire functie kiest u alleen wat u nodig heeft aan boord.

Samen ontwerpen

Samen met een designer van VAN-Jorn gaat u in een 3D-programma uw ideale camper ontwerpen. Daarbij begint u bij de bus. Als die keuze gemaakt is configureert u samen uw ideale indeling en kiest u accessoires. In een volgende styling sessie bepaalt u vervolgens de kleuren van het interieur, de stoffen en de vloer.

Een solide basis

Nieuw of jong-gebruikt

Een buscamper rijdt heerlijk wendbaar en is ideaal voor in de stad. Bij een Custom-Made VAN-Jorn buscamper heeft u de keuze uit diverse bestelwagens als basis voor uw camper. U heeft zelf de keuze tussen diesel of elektrisch, de lengte en hoogte van de bus en of u kiest voor een nieuwe of een jong gebruikt voertuig. De basisvoertuigen waarin een ombouw kan worden gerealiseerd zijn de Peugeot Boxer, Fiat Ducato, Citroën Jumper, Opel Movano, Toyota Proace Max en de Mercedes Sprinter.

Veelgestelde vragen over de Van Jorn Buscamper

Hieronder beantwoorden we veel voorkomende vragen. Heeft u nog andere vragen? Stel ze dan in onze chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf.