Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Alfa Romeo
Abarth
Fiat
Fiat Professional
Jeep
Carver
Logo
Logo

Opel Movano

4 lengtes, 3 hoogtes en verschillende laadvermogens tot 2100 kg

Profiteer tijdelijk van 5 jaar garantie én financier tegen een extra scherpe rente.

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 28.800
Bijtelling22%

Opel Movano

Stijlvol en robuust

De nieuwe Opel Movano is gemaakt voor harde werkers en trekt overal de aandacht met zijn verzorgde design. De Movano is de perfecte partner voor iedere klus en is gemaakt om voor u klaar te staan. Door de mobiele werkplek en keuze uit zowel verschillende lengtes als hoogtes biedt de Movano professionele veelzijdigheid. Daarnaast kunt u met een laadvermogen van tot wel 2.100 kg alle kanten op.

Met de Opel Movano-e is het 100% elektrische bedrijfswagen aanbod van Opel compleet. De Movano Electric is zeer krachtig en laag in gebruikskosten, maar biedt nog steeds dezelfde sterke eigenschappen als de diesel variant. De combinatie van de capaciteit en veelzijdigheid van de Opel Movano, samen met de geavanceerde assistentiesystemen maken tot optimale en maximale productiviteit. Met de Movano-e rijdt u niet alleen duurzaam en uitstootvrij, maar heeft u ook toegang tot alle ‘zero emissie’ milieuzones.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze praktische bedrijfswagen met ultiem gebruiksgemak? Maak dan een afspraak met een van de bedrijfswagen experts van Nefkens.

Opel Movano-E

Subsidie tot wel € 5000,- mogelijk

De 100% elektrische Opel Movano-E heeft keuze uit een accupakket van 37 kWh of 75 kWh en een elektromotor die 122 pk levert. Hiermee rijdt u tot wel 248 km (WLTP) op een volle accu. Dankzij de snellaad mogelijkheid laadt u het accupakket van de Opel Movano-E vlot en gemakkelijk op. In niet meer dan 30 minuten is de batterij weer tot 80% vol geladen! Het laden van de Elektrische Movano-E is eenvoudig via een van de laadoplossingen van Nefkens te regelen.

Elektrisch rijden betekent niet alleen een milieubewust keuze maken. Door de lagere onderhoudskosten, beschikbare subsidies en verschillende belastingvoordelen is het totaalbedrag aan kosten voor de aanschaf en het bezit van een Movano-E gedurende de hele levenscyclus/gebruikscyclus (TCO) lager. Met deze uitstootvrije bedrijfsauto heeft u ook nog eens toegang tot alle ‘zero emissie’ milieuzones. Dit maakt de keuze om over te stappen toch wel heel aanlokkelijk! 

Veelgestelde vragen over de Opel Movano

Hieronder beantwoorden we veel voorkomende vragen. Heeft u nog andere vragen? Stel ze dan in onze chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf. 

We hebben er een aantal in ons aanbod!

Ontdek ze allemaal en bekijk welke het beste bij u past.