Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Alfa Romeo
Abarth
Fiat
Fiat Professional
Jeep
Carver
Logo
Logo

Peugeot Boxer

Multifunctionele bestelwagen

Vrijheid om te kiezen voor diesel of elektrisch

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 28.000
Bijtelling22%

Peugeot Boxer

Efficiënt en praktisch

De Peugeot Boxer is onze multifunctionele bedrijfswagen: speciaal ontwikkeld voor al uw bedrijfsactiviteiten, maar ook een mooie basis voor uw maatwerk camper. Deze kwalitatieve bedrijfsauto bevat doeltreffende en praktische voorzieningen die zowel het rijden als het vervoeren van uw lading vergemakkelijken. Zo beschikt de Peugeot Boxer over tal van rijhulpsystemen en is de Boxer beschikbaar in verschillende uitvoeringen om aan uw specifieke behoeftes te voldoen.

De 100% elektrische Peugeot E-Boxer zorgt voor een compleet nieuwe rijervaring. Met deze uitstootvrije bestelbus heeft u toegang tot alle ‘zero emissie’ milieuzones in de stad, zonder in te leveren op de laadcapaciteit, acceleratie of rijcomfort. 

Wilt u weten welke Boxer het beste aansluit bij u behoefte? Vraag de bedrijfswagen experts van Nefkens om advies op maat.

Peugeot E-Boxer

De groene alleskunnner

De 100% elektrische Peugeot E-Boxer heeft keuze uit een accupakket van 37 kWh of 75 kWh en een elektromotor die 122 pk levert. Hiermee rijdt u tot wel 248 km (WLTP) op een volle accu. Dankzij de snellaad mogelijkheid laadt u het accupakket van de Peugeot E-Boxer vlot en gemakkelijk op. In niet meer dan 30 minuten is de batterij weer tot 80% vol geladen! Het laden van de E-Boxer is eenvoudig via een van de laadoplossingen van Nefkens te regelen. 

Elektrisch rijden betekent niet alleen een milieubewust keuze maken. Door de lagere onderhoudskosten, beschikbare subsidies en verschillende belastingvoordelen is het totaalbedrag aan kosten voor de aanschaf en het bezit van een E-Boxer gedurende de hele levenscyclus/gebruikscyclus (TCO) lager. Met deze uitstootvrije bedrijfsauto heeft u ook nog eens toegang tot alle ‘zero emissie’ milieuzones. Dit maakt de keuze om over te stappen toch wel heel aanlokkelijk! 

Veelgestelde vragen over de Peugeot Boxer

Hieronder beantwoorden we veel voorkomende vragen. Heeft u nog andere vragen? Stel ze dan in onze chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf. 

We hebben er een aantal in ons aanbod!

Ontdek ze allemaal en bekijk welke het beste bij u past.

Let op! Geld lenen kost geld.