Zakelijke mobiliteit van Nefkens

De weg naar succesvol zakelijk rijden

Ontdek de toekomst van zakelijke mobiliteit met Nefkens!

Welkom bij Nefkens, dé partner voor zakelijk rijden in een wereld die voortdurend in beweging is. Bij Nefkens begrijpen we dat mobiliteit een cruciale factor is voor het succes van uw bedrijf. Met onze jarenlange ervaring en een uitgebreide selectie aan toonaangevende merken, waaronder Peugeot, Citroën, DS Automobiles, Opel, Alfa Romeo, Abarth, Fiat, Fiat Professional en Carver, bieden we op maat gemaakte mobiliteitsoplossingen die perfect aansluiten bij de behoeften van uw bedrijf. Of het nu gaat om innovatieve elektrische voertuigen, flexibele leaseopties of duurzaamheid in mobiliteit, ons deskundige fleetsales-team staat voor u klaar om u te begeleiden en uw zakelijke mobiliteit te optimaliseren. Ontdek met Nefkens een wereld van mogelijkheden voor efficiënt en duurzaam zakelijk rijden, waarbij uw succes onze hoogste prioriteit heeft.

Vraag kosteloos uw mobiliteitsscan aaneast
ZZP'ers laden pakketjes in bestelbus

Zakelijk rijden, wat houdt dat eigenlijk in?

Zakelijk rijden verwijst naar het gebruik van voertuigen voor professionele doeleinden binnen het kader van zakelijke activiteiten. Het gaat niet alleen om het verplaatsen van de ene plek naar de andere, maar ook om bijbehorende zaken zoals fiscale planning, brandstofbeheer en onderhoudsstrategieën. Het is een cruciaal onderdeel van zakelijke mobiliteit, waarbij organisaties en personen voertuigen gebruiken als een essentieel hulpmiddel om hun professionele taken uit te voeren.

Voor wie is zakelijk rijden geschikt?

Zakelijk rijden is geen standaard keuze; het is een strategische zet die past bij uw behoeften. Of u nu een ZZP'er bent die net begint, een MKB'er die groeit of een wagenparkbeheerder die efficiëntie nastreeft, hier zijn redenen waarom zakelijk rijden voor u geschikt kan zijn en hoe het uw onderneming kan optimaliseren.

Zakelijk rijden voor ZZP'ers

Als ZZP'er bent u de drijvende kracht achter uw onderneming. Met zakelijk rijden krijgt u de vrijheid om op elk moment naar klanten te gaan en kansen te benutten. Een representatieve zakelijke auto straalt niet alleen professionaliteit uit, maar kan ook een blijvende indruk maken op potentiële klanten. En niet te vergeten, de kosten voor uw zakelijke auto zijn fiscaal aftrekbaar, waardoor uw financiën in uw voordeel werken.

Zakelijk rijden voor MKB’ers

Voor MKB'ers is zakelijk rijden vaak dé sleutel tot efficiëntie en bedrijfsgroei. Met een goed georganiseerd wagenpark kunnen u en uw team effectiever werken. Het bijhouden van zakelijke kilometers wordt een fluitje van een cent, waardoor de administratieve lasten verminderen. En met aantrekkelijke leaseopties en onderhoudsregelingen worden de kosten beheersbaar, waardoor uw bedrijf beter kan floreren.

MKB'er achter het stuur van een zakelijk auto

Zakelijk mobiliteit voor wagenparkbeheerders

Als wagenparkbeheerder is kostenbeheersing en duurzaamheid essentieel voor uw vloot. Kies voor zuinige en milieuvriendelijke voertuigen en zie niet alleen de ecologische voetafdruk verkleinen, maar ook brandstofkosten dalen en fiscale voordelen toenemen. Met telematicasystemen en fleetmanagementtools kunt u routes optimaliseren en rijgedrag monitoren, wat leidt tot een slimmer beheer van uw wagenpark.

Auto's op een groot parkeerterrein
Laadstekken van een elektrische auto

Zakelijk elektrisch rijden

Onze visie bij Nefkens draait om duurzame mobiliteit. Wij geloven dat elektrisch zakelijk rijden niet alleen een goede keuze is voor een schoner en beter klimaat, maar ook een strategische zet voor kostenbesparing en efficiëntie op de lange termijn. Met lagere onderhoudskosten en aantrekkelijke fiscale voordelen bieden elektrische voertuigen niet alleen de mogelijkheid om groener te rijden, maar ook om op een slimme en efficiënte manier uw zakelijke doelen te bereiken.

Ondek ons aanbod elektrische voorraadmodelleneast

Zakelijk rijden? Bij Nefkens vind u alles onder één dak

Bij Nefkens begrijpen we dat zakelijk rijden meer is dan enkel mobiliteit; het gaat om een perfecte mix van comfort, efficiëntie en betrouwbaarheid. Als uw betrouwbare partner in zakelijke mobiliteit streven we ernaar om aan al uw mobiliteitsbehoeften te voldoen. Met onze uitgebreide dienstverlening bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten op uw specifieke situatie. Of het nu gaat om wagenparkbeheer, flexibele leaseopties of hoogwaardige service en onderhoud, wij staan voor u klaar, zodat u zich kunt concentreren op wat écht belangrijk is: uw onderneming runnen.

Waaruit bestaat onze zakelijke dienstverlening?

 • Maatwerkoplossingen
 • Wagenparkscan
 • Advies rondom mobiliteitsbudget, EV- en waterstof
 • Operational Lease
 • Financial Lease
 • Shortlease
 • Private Lease
 • Financieringen
 • Verzekeringen
 • Reparatie, onderhoud en banden
 • Schadeherstel
 • Bestickering
 • Bedrijfswagen in- en ombouw

Nefkens: uw vertrouwde partner in zakelijke mobiliteit

Bij Nefkens kunt u rekenen op ons deskundig advies, begeleiding en een persoonlijke aanpak die specifiek is afgestemd op uw wensen en behoeften. We helpen u om met vertrouwen en een goede planning te profiteren van de voordelen en mogelijkheden van zakelijk rijden. Neem vandaag nog contact met ons ervaren Fleetsales team en ontdek zelf hoe wij u kunnen ondersteunen bij het optimaliseren van uw zakelijke mobiliteit.