Zakelijk leasen met Nefkens

Ontdek de ideale leaseoplossing voor uw bedrijf

Samen vooruit met zakelijke lease van Nefkens!

Als ZZP’er, MKB’er of wagenparkbeheerder begrijpt u als geen ander het belang van betrouwbare en kostenefficiënte voertuigen die uw bedrijfsactiviteiten ondersteunen. Bij Nefkens streven we ernaar om aan al uw zakelijke mobiliteitsbehoeften te voldoen, met een breed scala aan leaseoplossingen die perfect zijn afgestemd op uw specifieke wensen en vereisten. Of u nu op zoek bent naar een flexibel leaseplan, een uitgebreid wagenparkbeheer of leaseadvies op maat, ons deskundige fleetsales-team staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces. Ontdek hoe zakelijk leasen met Nefkens niet alleen uw mobiliteit vereenvoudigt, maar ook uw onderneming vooruit helpt.

Wat zijn de voordelen van zakelijk leasen?

Zakelijk leasen biedt tal van voordelen die het aantrekkelijk maken voor bedrijven van elke omvang. Met zakelijk leasen kunnen bedrijven profiteren van financiële flexibiliteit, operationele gemakken en de mogelijkheid om altijd met de nieuwste voertuigen te rijden. Enkele belangrijke voordelen zijn:

  • Financiële flexibiliteit: Grote initiële investeringen worden omgezet in overzichtelijke maandelijkse betalingen, wat helpt bij het beheren van cashflow en budgetplanning.
  • Operationale efficiëntie: De leasemaatschappij neemt vaak het onderhoud en administratieve taken op zich, waardoor bedrijven zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten.
  • Altijd up-to-date voertuigen: Zakelijk leasen biedt de mogelijkheid om regelmatig te upgraden naar de nieuwste modellen, waardoor bedrijven een professionele uitstraling behouden en de kans op technische problemen vermindert.

Door deze voordelen te benutten, kunnen bedrijven kosten besparen, flexibiliteit vergroten en hun bedrijfsvoering optimaliseren.

Welke zakelijke leasevorm past bij u?

Het kiezen van de juiste zakelijke leasevorm is een cruciale stap voor elk bedrijf. Elke leaseoptie heeft zijn eigen voordelen en is ontworpen om specifieke behoeften te vervullen. Of u nu op zoek bent naar volledige ontzorging met Operational Lease, flexibele financiering met Financial Lease of de vrijheid van Private Lease, het is belangrijk om de juiste keuze te maken die past bij uw bedrijfsmodel en mobiliteitsbehoeften. Laten we eens kijken naar de kenmerken van elk type lease en welke het beste bij u past.

Operational Lease

Bij Operational Lease bieden we u als bedrijf een volledige ontzorging. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor alle operationele aspecten van uw voertuig, inclusief onderhoud, reparaties, verzekering en belastingen. Zo kunt u zich volledig richten op uw kernactiviteiten, zonder u zorgen te hoeven maken over de dagelijkse zorgen rondom het beheer van uw wagenpark. Met vaste maandelijkse kosten en duidelijke afspraken biedt Operational Lease een gestroomlijnde en efficiënte mobiliteitsoplossing die speciaal is ontworpen om aan uw zakelijke behoeften te voldoen.

Financial Lease

Financial Lease geeft u als klant de mogelijkheid om eigenaar te worden van uw voertuig aan het einde van het leasecontract, terwijl u geniet van flexibele betalingsmogelijkheden gedurende de looptijd. Wij financieren de aanschaf van uw voertuig, terwijl u het gebruik en de volledige controle behoudt. Met vaste maandelijkse betalingen en de mogelijkheid om het voertuig aan het einde van het contract over te nemen tegen een vooraf bepaalde restwaarde, biedt Financial Lease u financiële flexibiliteit en zekerheid op maat van uw wensen.

Shortlease

Voor uw tijdelijke behoeften of projecten biedt Short Lease de perfecte flexibele oplossing. Profiteer van de voordelen van leasing zonder u vast te leggen aan langlopende contracten. Of het nu gaat om een project met een tijdelijk karakter, seizoensgebonden werkzaamheden of het opvangen van piekperiodes in uw bedrijfsactiviteiten, Short Lease biedt maximale mobiliteitsoplossingen met minimale verplichtingen. Met flexibele contracttermijnen en snelle beschikbaarheid van voertuigen, passen we ons aan uw behoeften aan, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: uw werk.

Private Lease

Ontdek de vrijheid en voordelen van het leasen van een voertuig zonder de zorgen over eigendom en onderhoud. Met Private Lease betaalt u een vast maandelijks bedrag voor het gebruik van uw voertuig gedurende een vooraf overeengekomen periode, inclusief kosten zoals onderhoud, verzekering en wegenbelasting. Geniet van een zorgeloze mobiliteitsoplossing, zonder u zorgen te hoeven maken over onverwachte kosten of administratieve rompslomp. Met heldere voorwaarden en transparante prijzen biedt Private Lease u een eenvoudige en betaalbare manier om van een nieuw voertuig te genieten.

Wist u dat...?

In maar liefst 80% van de gevallen is leasen voordeliger dan kopen. Zelfs als u geen kilometervreter bent, kan leasen een slimme en kostenefficiënte keuze zijn. Bij Nefkens helpen we u graag de financiële voordelen van leasen te ontdekken, ongeacht uw rijgedrag.

Hulp nodig van onze zakelijke lease experts?

Klaar voor zakelijk leasen? Neem vandaag nog contact op met Nefkens en ontdek hoe wij u kunnen helpen om de voordelen van leasing te benutten voor uw bedrijf. Of u nu op zoek bent naar flexibele financiële oplossingen, operationele efficiëntie of de nieuwste voertuigen voor uw wagenpark, wij staan klaar om u te begeleiden bij elke stap van uw zakelijke leasingtraject. Maak samen met Nefkens de stap naar een effectievere en kostenefficiënte mobiliteitsoplossing voor uw bedrijf!

Lees meer over onze afdeling Fleetsaleseast

Veelgestelde vragen