Wat is zakelijke lease?

Nefkens biedt ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf.  

Zakelijk leasen bij Nefkens

Elke ondernemer kan zakelijk leasen. Of u nu een zzp’er bent die een auto van de zaak wilt rijden of een mkb’er die graag nieuwe bedrijfsbussen wilt voor zijn vakmensen. Al onze modellen van Peugeot, Citroën, DS en Opel zijn beschikbaar voor zakelijke leaserijders. Bedrijfswagens én personenauto's. Ook elektrische. Wij bieden de beste lease-oplossing voor elke ondernemer en voor elk budget.

Met zakelijk leasen heeft u gemak en zekerheid en rijdt u voor een vast bedrag per maand een auto zonder zorgen. Alle kosten zijn namelijk bij je maandbedrag inbegrepen. U heeft nauwelijks administratie en ook het onderhoud van de auto is verzorgd. Het beheer en onderhoud wordt namelijk geregeld door uw leasemaatschappij. Dat is handig, want hierdoor houdt u tijd over voor uw eigen business.

Eenvoudig zakelijk leasen via MKB Lease

We werken nauw samen met ons zusterbedrijf MKB Lease, dat al sinds 1988 complete dienstenpakketten op het gebied van autoleasing biedt. De naam zegt het al: MKB Lease richt zich met name op het midden- en kleinbedrijf. Hun motto’s zijn 'afspraak is afspraak' en ‘altijd duidelijk’. In nauw overleg met u en MKB Lease komen onze zakelijke-lease-experts tot het beste leasecontract voor uw bedrijf.

Wist u dat…

In 80% van de gevallen leasen voordeliger is dan kopen? Zelfs als u weinig kilometers rijdt kan het aantrekkelijk zijn. 

Er daarnaast ook nog eens verschillende leasevormen zijn? Bij financial lease koopt u een auto, maar betaalt u het bedrag in termijnen af aan de leasemaatschappij. Door de fiscale voordelen is het perfect voor zzp’ers en ondernemers in het mkb. En dan bieden we ook nog operational lease en shortlease aan. Welke vorm past bij u?

Hulp van onze zakelijk lease-expert

Wilt u meer weten over het zakelijk leasen van een Peugeot, Citroën, DS of Opel via Nefkens? Of wilt u een voorstel voor uw maandelijkse kosten? Onze zakelijk lease-experts Kasper Stikkelorum (Nefkens Nederland), Arno Sprang (Nefkens Utrecht), Vanessa Bogaert (Nefkens Eindhoven, Den Bosch en Tilburg) en Leo Reyven (Nefkens Amersfoort en Utrecht) bespreken graag de mogelijkheden met u. 

Veelgestelde vragen