Private lease een Peugeot, Citroën, DS of Opel via Nefkens

Private lease betekent rijden zonder zorgen. Voor een vast maandbedrag rijdt u snel in uw gloednieuwe auto. Nefkens biedt u een compleet en voordelig private lease product. U kunt vertrouwen op probleemloos private leasen bij ons, want wij zijn aangesloten bij het 'Keurmerk Private Lease'.

We leggen in de video kort uit wat private leasen inhoudt.

Ga naar private lease aanbiedingenPrivate lease, compleet en zonder verrassingen

Een auto private leasen betekent onbezorgd rijden zonder verrassingen. U betaalt daarvoor een vast maandbedrag. Bovendien kunt u ervan op aan dat een private leasecontract altijd zeer compleet is.

Of het nu gaat om onderhoud, reparatie, banden, 24/7 pechhulp, een complete all-risk verzekering, vervangend vervoer of wegenbelasting. Dit is allemaal inbegrepen in het maandtarief. U hoeft alleen nog maar te tanken. Zo weet u waar u aan toe bent en is uw mobiliteit verzekerd.

Bent u eigenaar van uw huidige auto? Dan is het ook mogelijk om direct uw huidige auto in te ruilen, zodat u nergens omkijken naar heeft. U ontvangt het inruilbedrag meteen pinklaar op uw rekening.

Uw voordelen:

  • Vast voordelig maandbedrag = geen grote investering
  • Wij doen het regelwerk
  • Onderhoud en banden via uw Nefkens vestiging
  • Persoonlijk en snel contact
  • In één keer ook uw huidige auto verkopen (inruilen)


Ga direct naar private lease aanbiedingenStel zelf uw auto samen

Wilt u nu zelf uw auto naar eigen wens samenstellen en direct de private lease prijs weten? Ga dan naar de configurator van onze private lease partner Lease'm. Op deze website vindt u de beschikbare modellen van Peugeot, Citroën, DS en Opel met actuele private lease-prijzen.

Ga naar private lease configurator

Wilt u liever alle mogelijkheden bekijken en bespreken met een professional? Kom dan naar een van de vestigingen van Nefkens. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken.

Keurmerk Private Lease - Lease'm Private Lease

Private leasen via Nefkens is een goede keuze. U geniet namelijk ook nog eens van de zekerheden van het Keurmerk Private Lease. Dit keurmerk is voor u de kwaliteitsgarantie voor een betrouwbare private lease overeenkomst. Hiermee krijgt u 14 dagen bedenktijd, eerlijke voorwaarden en bescherming tegen hoge kosten.

Het Keurmerk Private Lease staat voor:

  1. Eerlijke voorwaarden: algemene voorwaarden zijn eerlijk en ontwikkeld in nauwe samenwerking met de Consumentenbond.
  2. Compleet product: dit betekent dat er volledige duidelijkheid is wat er in de leaseprijs zit. Uw Lease’m private lease contract is dus altijd inclusief reparatie, onderhoud van banden, allrisk verzekering, 24/7 pechhulp, vervangend vervoer en wegenbelasting.
  3. Bescherming tegen te hoge financiële lasten: de leasemaatschappij bekijkt en beoordeelt, samen met u, hoeveel u wilt en kunt betalen voor uw private lease contract. Dit biedt u zekerheid dat u de maandelijkse leasekosten ook werkelijk financieel kunt dragen.
  4. 14 dagen bedenktijd: u hebt het recht om zorgeloos te genieten van uw leaseauto en een weloverwogen keuze te maken. Op basis van het consumentenrecht heeft u daarom 14 dagen bedenktijd.
  5. Zekerheid bij klachten: krijgt u te maken met een geschil? (Hier gaan we niet van uit!) Dan wordt dit snel en eenvoudig opgelost door een onafhankelijke geschillencommissie.

Nefkens Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease (zie hiernaast) aangeboden door Lease'm Private Lease.

Bekijk onze private lease acties

keurmerk private lease


Meer informatie over private leasen?

Wilt u meer weten over het private leasen van een auto? Of wilt u een voorstel voor de maandelijkse kosten? Vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in. Onze private lease expert neemt zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt bij ons kiezen uit de nieuwe modellen van Peugeot, Citroën, DS en Opel.

We komen snel bij u terug met een voorstel passend bij uw wensen en rijgedrag. Vul het formulier in of kom langs in een van onze vestigingen.

Aanvraag details
Uw gegevens

Privacyverklaring

Zodra u op ‘verzenden’ klikt, gaat u tevens akkoord met onze privacyverklaring. Alleen de door u ingevoerde gegevens worden opgeslagen en verwerkt volgens deze privacyverklaring.