Private lease vi​a Nefkens


Met private lease rijdt u zonder zorgen en voor een vast maandbedrag in een gloednieuwe Peugeot. Nefkens biedt u een compleet en voordelig private lease product, in samenwerking met private lease aanbieder Lease’m.


Private lease, compleet en zonder verrassingen

Een auto private leasen betekent onbezorgd rijden zonder verrassingen. U betaalt daarvoor een vast maandbedrag. Bovendien kunt u ervan op aan dat een private leasecontract altijd zeer compleet is. Of het nu gaat om onderhoud, reparatie, banden, 24/7 pechhulp, een complete all-risk verzekering, vervangend vervoer na 72 uur, wegenbelasting, alles is inbegrepen in het maandtarief. U hoeft alleen nog maar te tanken. Zo weet u waar u aan toe bent en is uw mobiliteit verzekerd. Ook kunt u direct uw huidige auto inruilen, zodat u nergens omkijken naar heeft.

Uw voordelen:

  • Vast maandbedrag, geen grote investering
  • Onderhoud en banden via uw Nefkens vestiging
  • Persoonlijk en snel contact
  • In één keer ook uw huidige auto verkopen (inruilen)

Peugeot 108 | Private Lease | Nefkens Peugeot

Stel zelf uw Peugeot samen

Wilt u nu zelf uw Peugeot naar eigen wens samenstellen en direct de private lease prijs weten? Ga dan naar de Peugeot private lease pagina op de website van ons label Lease'm. Op deze website vindt u alle Peugeot modellen met actuele private lease prijzen. Wilt u liever alle mogelijkheden bekijken en bespreken met een professional? Kom dan naar een van de vestigingen van Nefkens Peugeot. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken.


Keurmerk Private Lease

Private leasen via Nefkens Peugeot is een goede keuze. U geniet namelijk ook nog eens van de zekerheden van het Keurmerk Private Lease dat onze partner Lease'm behaald heeft. Dit keurmerk is voor u de kwaliteitsgarantie voor een betrouwbare private lease overeenkomst.


Het Keurmerk Private Lease staat voor:

  1. Eerlijke voorwaarden: algemene voorwaarden zijn eerlijk en ontwikkeld in nauwe samenwerking met de Consumentenbond.
  2. Compleet product: dit betekent dat er volledige duidelijkheid is wat er in de leaseprijs zit. Uw Lease’m private lease contract is dus altijd inclusief reparatie, onderhoud van banden, allrisk verzekering, 24/7 pechhulp, vervangend vervoer en wegenbelasting.
  3. Bescherming tegen te hoge financiële lasten: de leasemaatschappij bekijkt en beoordeelt, samen met u, hoeveel u wilt en kunt betalen voor uw private lease contract. Dit biedt u zekerheid dat u de maandelijkse leasekosten ook werkelijk financieel kunt dragen.
  4. 14 dagen bedenktijd: u hebt het recht om zorgeloos te genieten van uw leaseauto en een weloverwogen keuze te maken. Op basis van het consumentenrecht heeft u daarom 14 dagen bedenktijd.
  5. Zekerheid bij klachten: krijgt u te maken met een geschil? (Hier gaan we niet van uit!) Dan wordt dit snel en eenvoudig opgelost door een onafhankelijke geschillencommissie.

Meer informatie over het Private Leasen van een Peugeot?

Wilt u meer weten over het Private Leasen van een Peugeot of wilt u een voorstel voor de maandelijkse kosten? Vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in. Onze Private Lease expert neemt zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Privacyverklaring

Zodra u op ‘verzenden’ klikt, gaat u tevens akkoord met onze privacyverklaring. Alleen de door u ingevoerde gegevens worden opgeslagen en verwerkt volgens deze privacyverklaring.
Peugeot 308 | Private Lease | Nefkens Peugeot
Peugeot 208 | Private Lease | Nefkens Peugeot
Peugeot 108 | Private Lease | Nefkens Peugeot