Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Alfa Romeo
Abarth
Fiat
Fiat Professional
Jeep
Carver
Logo
Logo

Alfa Romeo Giulia

Sportief en tijdloos

Benzine & Diesel

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 65.000
Private lease vanaf€ 1.203 p/m
Bijtelling22%

Alfa Romeo Giulia

Ervaar de Italiaanse schoonheid

De Alfa Romeo Giulia, een populaire sport-sedan die in 2015 zijn terugkeer maakte op de markt. Met zijn Italiaanse luxe, sportieve uitstraling en krachtige motor is het zowel een plezier om te zien, als zelf mee te rijden. Deze auto is gemaakt om van het autorijden te genieten, door een brede keuze aan uitvoeringen en verschillende mogelijkheden in aandrijving biedt Alfa Romeo voor ieder wat wils. 

De krachtige Italiaanse motoren van Alfa Romeo zijn samen te stellen met een vermogen tot 280pk, waarbij u de keuze heeft uit achterwiel- of vierwielaandrijving. Daarnaast zijn alle kenmerkende elementen van Alfa Romeo terug te vinden in deze sport-sedan, met de typische grille, de agressieve koplampen en de brede voorkant. 

Met de Alfa Romeo Giulia ervaart u een stukje Italiaanse schoonheid in Nederland, ervaar het nu en boek een proefrit bij Nefkens!

Bekijk de prijslijsteast

Italiaans interieur

De Italiaanse luxe van de Alfa Romeo is ook terug te vinden binnen het interieur van de Giulia.

Modern interieur

Met het moderne interieur van de Alfa Romeo Giulia voelt u de Italiaanse passie die is gegaan in het design. Hierdoor bent u tijdens uw autorit voorzien van alle gemakken.

8,8" Multi-touch infotainment

Het 8,8-inch multi-touch infotainment scherm zorgt ervoor dat u van alle gemakken voorzien bent tijdens uw autorit. Hiermee bedient u gemakkelijk uw navigatie of speelt u uw favoriete muziek af.

Harman & Kardon

De 14 individuele Harman & Kardon speakers maken elke autorit een plezier. Door de hoge kwaliteit van geluid is elk nummer een ervaring.

Alfa Romeo Giulia

Comfortabel op weg

Ook de Italiaanse luxe en comfort zijn terug te vinden in het interieur van de Alfa Romeo Giulia. De binnenkant is uitgerust met verschillende rijassistentie systemen, die level 2 autonoom rijden mogelijk maken indien gewenst, comfortabel interieur en een geavanceerd infotainment systeem met multi-touch bediening. 

Met Alfa Connected Services staat u ten alle tijde in contact met uw auto. Hiermee is het mogelijk om functies zoals het sluiten en openen van de auto op afstand te bedienen, daarnaast kunt u vanuit de app gemakkelijk de onderhoudsbehoefte zien en een afspraak plannen. Ook is het mogelijk met ‘My-Wifi’ tot wel 8 apparaten te koppelen aan een wifi-hotspot in de auto. 

Met zijn 12,3-inch digitale instrumenten cluster, 8,8-inch multi-touch scherm met interactieve widgets, mooi afgewerkte middenconsole (met twee draadloze laders voor uw mobiele telefoon) en speaker set met 14 individuele Harman & Kardon speakers, biedt de Giulia alle comfort die u nodig hebt voor elke rit. 

Ontdek het nu en vraag uw offerte aan bij Nefkens!

Veelgestelde vragen over de Alfa Romeo Giulia

De meestgestelde vragen treft u hieronder. Heeft u een andere vraag? Stel deze dan in de chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf.