Diensten van Nefkens

Bij Nefkens bieden wij diverse diensten om u goed van dienst te zijn. Benieuwd welke diensten wij voor u hebben? Bekijk meer!

Digitaal diagnoserapport

Wij werken tijdens uw werkplaatsbezoek met een digitaal diagnoserapport. Benieuwd wat dit is? Lees dan snel meer!

Alfa Romeo Junior Elettrica

Sportief en karakteristiek 

100% elektrisch

Kopen vanaf€ 39.000
Private lease vanaf€ 529 p/m
Bijtelling16%

Alfa Romeo Junior Elettrica

Italiaans sportief karakter

De Alfa Romeo Junior Elettrica is het nieuwste, en eerste 100% elektrische, model van Alfa Romeo. Deze Italiaanse parel steelt de show met zijn looks, prestaties en karakter. De nieuwe Alfa Romeo Junior combineert Italiaanse klasse met sportieve rijeigenschappen, zonder dat het ten koste gaat van het comfort. De Junior biedt het laagste gewicht van alle compacte premium modellen in zijn segment.

De Alfa Romeo Junior Elettrica is perfect tot in de puntjes en verbetert uw rijervaring door middel van superieure rijeigenschappen, zijn wendbaarheid en lichtvoetige karakter. De Alfa Romeo Junior staat voor stijlvol Italiaans design, puur rijplezier en volledige controle.

Toch liever benzine? Ontdek de Alfa Romeo Junior Ibrida!

Ontdek de highlights van de Alfa Romeo Junior Elettrica 

De Italiaanse luxe van de Alfa Romeo is ook terug te vinden binnen het interieur van de Junior Elettrica.

Interieur

Het interieur van de Alfa Romeo Junior Elettrica straalt dezelfde inspirerende en sportieve uitstraling uit als het exterieur van de auto. Wat opvalt in het interieur van de Alfa Romeo Junior Elettrica is de kenmerkende Italiaanse aandacht voor detail. Hierbij is gebruik gemaakt van de beste materialen en alles is ingericht zodat u als bestuurder zonder moeite bij alle bedieningselementen kunt. In het midden van het dashboard bevindt zich een 10,25 inch touchscreen die compleet naar uw wensen gepersonaliseerd kan worden.  

Slimme rijhulpsystemen

De Alfa Romeo Junior Elettrica beschikt over Level 2 Assisted Driving. Slimme rijhulpsystemen garanderen een ultieme controle en het rijplezier van u als bestuurder. Door de omgeving van de auto continu actief in de gaten te houden garandeert de Junior Elettrica u de veiligheid en comfort tijdens het rijden. 

Een sportief Exterieur

De evolutie van sportiviteit en een gedurfd design komen samen in de uitstraling van het exterieur. De Full-LED Adaptive Matrix-koplampen van de Alfa Romeo Junior Elettrica zijn voorzien van geavanceerde technologieën. Dit zorgt voor een superieur zicht op de weg onder alle omstandigheden. Daarnaast zorgen de koplampen voor zijn kenmerkende looks.

Het iconische “Scudetto”V-schild is op nieuw geïnterpreteerd en zijn leverbaar in twee varianten: Leggenda en Progresso. Dit allen zorgt voor een gestroomlijnd en sportief uiterlijk. Ieder detail van het zijdelingse profiel van de Alfa Romeo Junior Elettrica staat voor durfkracht, sportiviteit en innovatieve styling.

Sportief comfortabel

De Alfa Romeo Junior Elettrica is voor u die geen compromissen wilt sluiten op het gebied van de focus op u als bestuurder of het comfort van de passagiers. Elke rit in de Alfa Romeo Junior Elettrica voelt aan als eenvoudig, prettig, veilig en sportief op momenten dat het gewenst is. Tijdens het instappen wordt u al gecharmeerd door nauwgezette aandacht voor detail, hoge kwaliteit en comfort.

Daarnaast biedt de Alfa Romeo Junior Elettrica een bagageruimte van maar liefst 400 liter, de grootste in zijn segment.

Alfa Romeo Junior Elettrica

Elektrische sportiviteit

Met de Alfa Romeo Junior Elettrica wordt elektrisch rijden makkelijk en Leuk. Zo beschikt de Junior Elettrica, net als onze overige elektrische modellen, over een boordlader die snelladen tot wel 100 kW per uur mogelijk maakt. Daarmee rijdt u binnen 30 minuten weer verder met 80% acculading. Accu vol? Dan rijd u tot maar liefst 410 km (WLTP).

Met de specifieke connectiviteits-diensten bied dit model de mogelijkheid om bijvoorbeeld laadsessies op afstand te regelen of een navigatieroute te berekenen op basis van de beschikbare acculading en laadpunten onderweg. 

Het thuisladen van de 100% elektrische Junior Elettrica is eenvoudig via een van de laadoplossingen van Nefkens te regelen. Voor zowel zakelijke als particuliere berijders hebben wij altijd de beste wallbox.

Veelgestelde vragen over de Alfa Romeo Junior Elettrica

Hieronder beantwoorden we veel voorkomende vragen. Heeft u nog andere vragen? Stel ze dan in onze chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf.