Diensten van Nefkens

Bij Nefkens bieden wij diverse diensten om u goed van dienst te zijn. Benieuwd welke diensten wij voor u hebben? Bekijk meer!

Digitaal diagnoserapport

Wij werken tijdens uw werkplaatsbezoek met een digitaal diagnoserapport. Benieuwd wat dit is? Lees dan snel meer!

Alfa Romeo Junior Ibrida

Italiaans karakter

Hybride

Alfa Romeo Junior Ibrida

Italiaans sportief karakter

Met de Alfa Romeo Junior Ibrida ervaart u het plezier van hybride rijden met precisie en stijl van Alfa Romeo. Zijn moderne en stijlvolle exterieur en zijn superieure prestaties zorgen voor een ultieme rijbeleving. Deze nieuwe, sportieve en compacte hybride auto staat dagelijks garant voor ongeëvenaard rijplezier en is dankzij het ruime interieur en geavanceerde technologie comfortabel tijdens het rijden.

Met een kofferruimte van meer dan 400 liter is de Alfa Romeo Junior Ibrida opvallend ruimtelijk. Met een totaal vermogen van 136 pk ervaart u de sensaties van de geavanceerde hybride aandrijving van de Alfa romeo Junior Ibrida.  

Benieuwd naar 100% Elektrisch? Ontdek dan de Alfa Romeo Junior Elettrica!

Ontdek de highlights van de Alfa Romeo Junior Ibrida 

De Italiaanse luxe van de Alfa Romeo is ook terug te vinden binnen het interieur van de Junior Ibrida.

Een sportief Exterieur

De evolutie van sportiviteit en een gedurfd design komen samen in de uitstraling van het exterieur. De Full-LED Adaptive Matrix-koplampen van de Alfa Romeo Junior Ibrida zijn voorzien van geavanceerde technologieën. Dit zorgt voor een superieur zicht op de weg onder alle omstandigheden. Daarnaast zorgen de koplampen voor zijn kenmerkende looks.

Het iconische “Scudetto”V-schild is op nieuw geïnterpreteerd en zijn leverbaar in twee varianten: Leggenda en Progresso. Dit allen zorgt voor een gestroomlijnd en sportief uiterlijk. Ieder detail van het zijdelingse profiel van de Alfa Romeo Junior Ibrida staat voor durfkracht, sportiviteit en innovatieve styling.

Interieur

Het interieur van de Alfa Romeo Junior Ibrida straalt dezelfde inspirerende en sportieve uitstraling uit als het exterieur van de auto. Wat opvalt in het interieur van de Alfa Romeo Junior Ibrida is de kenmerkende Italiaanse aandacht voor detail. Hierbij is gebruik gemaakt van de beste materialen en alles is ingericht zodat u als bestuurder zonder moeite bij alle bedieningselementen kunt. In het midden van het dashboard bevindt zich een 10,25 inch touchscreen die compleet naar uw wensen gepersonaliseerd kan worden.  

Puur rijplezier

In de Alfa Romeo Ibrida ervaart u de rijdynamiek die u alleen in een echte Alfa Romeo kan ervaren. De Alfa Romeo Junior Ibrida staat garant voor een ongeëvenaarde wegligging en prestaties waar u onder alle omstandigheden op kunt vertrouwen.

Sportief comfortabel

De Alfa Romeo Junior Ibrida is voor u die geen compromissen wilt sluiten op het gebied van de focus op u als bestuurder of het comfort van de passagiers. Elke rit in de Alfa Romeo Junior Ibrida voelt aan als eenvoudig, prettig, veilig en sportief op momenten dat het gewenst is. Tijdens het instappen wordt u al gecharmeerd door nauwgezette aandacht voor detail, hoge kwaliteit en comfort.

Daarnaast biedt de Alfa Romeo Junior Ibrida een bagageruimte van maar liefst 400 liter, de grootste in zijn segment.

Alfa Romeo Junior Ibrida

Het comfort van hybride

Met de Alfa Romeo Junior Ibrida wordt elektrisch rijden makkelijk en leuk. Ervaar de sensaties van de geavanceerde hybride aandrijflijn van de Alfa Romeo Junior Ibrida, met een totaal vermogen van 136 pk. In het stadsverkeer zorgen zijn wendbaarheid en het lichtgewicht design voor een rijervaring die alleen een Alfa Romeo kan bieden, terwijl tijdens het rijden energie wordt teruggewonnen voor maximale efficiëntie.

In een Alfa Romeo Junior Ibrida geniet u niet alleen van het comfort van de hybride aandrijving. Hybride rijden heeft ook nog vele andere voordelen. Een hybride aandrijflijn is minder vervuilend voor het milieu, verbruikt minder brandstof, rijdt stil en extra sportief.  

Veelgestelde vragen over de Alfa Romeo Junior Ibrida

Hieronder beantwoorden we veel voorkomende vragen. Heeft u nog andere vragen? Stel ze dan in onze chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf.