Logo
Logo
Logo
Logo
Alfa Romeo
Abarth
Fiat
Fiat Professional
Jeep
Carver
Logo

Alfa Romeo Stelvio

Onderscheidend Italiaans design

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 76.062
Private lease vanaf€ 1.448 p/m
Bijtelling22%

Alfa Romeo Stelvio

Gemaakt om de weg te domineren

De Alfa Romeo Stelvio, de eerste SUV van het merk brengt een onderscheidend Italiaans design, kracht en innovatie samen. Dankzij een perfecte 50/50-gewichtsverdeling, een voldoende aantal pk’s en zijn dynamische rijeigenschappen is de Stelvio hét totaalconcept in het SUV-segment. Door de combinatie van comfort, sportiviteit en technologie staat de Alfa Romeo Stelvio garant voor optimaal rijplezier.

Standaard beschikt de Alfa Romeo Stelvio over een 280 pk sterke 8-traps automatische benzine motor. Deze high-performance motoren bieden een uiterst soepel schakelgedrag gecombineerd met een hoog prestatieniveau. 

Ervaar de Alfa Romeo Stelvio nu en boek een proefrit bij Nefkens!

Bekijk de prijslijsteast

Belangrijkste Uitrusting

Afhankelijk van het door u gekozen model.

 

12,3 inch instumentenpaneel

Met het 12,3-inch digitaal instrumentenpaneel ziet u in één oogopslag de belangrijkste rij-informatie. Deze kunt u configureren in 3 thema's.

8,8 inch multi-touch scherm

Met het 8,8 inch multi-touch heeft u snel toegang tot infotainment en connectiviteit. Deze is makkelijk te bedienen via het middenconsole.

DNA-rijmodusschakelaar

Met de DNA-rijmodusschakelaar in het middencolsole kunt u de rijdynamiek naar voorkeur instellen. Gaat u voor dynamisch of comfort?

Alfa Romeo Stelvio

Interieur

Het verfijnde Italiaanse interieur van de Alfa Romeo Stelvio is gebaseerd op stijl, technologie en comfort. Dankzij het 12,3-inch digitaal instrumentenpaneel ziet u in één oogopslag de belangrijkste rij-informatie. Het instrumentenpaneel is helemaal naar eigen wensen aan te passen. Hierbij heeft u keuze uit Evolved, Relax en Heritage.

Het middenconsole is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt diverse handige opbergmogelijkheden. 

Veelgestelde vragen over de Alfa Romeo Stelvio

Hieronder beantwoorden we veel voorkomende vragen. Heeft u nog andere vragen? Stel ze dan in onze chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf.