Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Alfa Romeo
Abarth
Fiat
Fiat Professional
Jeep
Carver
Logo
Logo

Fiat Professional Scudo

Dé bus, voor elke klus

Diesel

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 26.000
Bijtelling22%

Fiat Scudo

De perfecte combinatie

Een bus voor elke klus, dankzij de hoge laadcapaciteit en slim ontworpen design is de Fiat Scudo is een van de meest breed inzetbare bedrijfsbussen. De Fiat Scudo is groter dan de Fiat Doblò en kleiner dan de Fiat Ducato, maar rijdt vergelijkbaar als een personenauto. Dankzij de comfortabele zitpositie en alle andere gemakken waar de Scudo van voorzien is, komt u altijd comfortabel aan bij uw volgende klus. 

Uitrusting voor elke professional

Afhankelijk van de door u gekozen uitvoering zijn er enkel opties beschikbaar waarmee de Scudo uw werkdag tot een succes maakt!

Magic Cargo

Wilt u een object vervoeren dat nét iets te lang is voor de laadruimte? Met de Magic Cargo oplossing van Fiat is het mogelijk om door middel van een luik in het tussenschot het object door te laden richting de cabine.

Voldoende opbergruimte

De Fiat Scudo beschikt over een ruime hoeveelheid aan opbergruimte. Zo heeft u ook de mogelijkheid een opbergvak te plaatsen onder de passagiers-stoel. Hiermee wordt elke ruimte benut.

7-inch infotainment

Nooit meer de weg kwijt-raken naar uw volgende klus? Met het 7-inch infotainment display van de Fiat Scudo beschikt u over het gemak van een DAB radio, handsfree bellen en navigeren. Daarnaast is het mogelijk gebruik te maken van Apple CarPlay en AndroidAuto.

Fiat Scudo

Geavanceerde technologie

De Scudo is uitgerust met 13 geavanceerde rijhulp-systemen en verschillende slimme opties. Zo heeft u de mogelijkheid tot een ‘magic cargo’ doorgang, waardoor ook langere objecten geen enkel probleem zijn voor uw bus. Ook aan technologie geen gebrek, zo beschikt de Scudo over een 7-inch infotainment systeem en de mogelijkheid tot een heads-up display.

Veelgestelde vragen over de Fiat Professional Scudo

Hieronder beantwoorden we veel voorkomende vragen. Heeft u nog andere vragen? Stel ze dan in onze chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf.