Diensten van Nefkens

Bij Nefkens bieden wij diverse diensten om u goed van dienst te zijn. Benieuwd welke diensten wij voor u hebben? Bekijk meer!

Digitaal diagnoserapport

Wij werken tijdens uw werkplaatsbezoek met een digitaal diagnoserapport. Benieuwd wat dit is? Lees dan snel meer!

Alfa Romeo Quadrifoglio Super Sport

Gelimiteerde ode aan Mille Miglia-overwinning

Uniek eerbetoon

Alfa Romeo viert de overwinning van 1928 in de Mille Miglia met een gelimiteerde serie van de Giulia en Stelvio Quadrifoglio. De Super Sport modellen zijn een eerbetoon aan de 6C 1500 Super Sport die destijds de race won.

De overwinning in de Mille Miglia van 1928 was een hoogtepunt in de rijke historie van Alfa Romeo. De 6C 1500 Super Sport was een technologisch geavanceerde auto voor zijn tijd en bewees de betrouwbaarheid en prestaties van het Italiaanse merk. Met de Quadrifoglio Super Sport modellen eert Alfa Romeo dit erfgoed en viert het de passie voor racen en sportiviteit die al meer dan een eeuw centraal staat in het merk.

Giulia Quadrifoglio Super Sport

De Giulia Quadrifoglio Super Sport is een krachtige verschijning met een 2,9-liter V6-motor die 520 pk levert. De auto heeft een topsnelheid van 307 km/u en accelereert van 0 naar 100 km/u in 3,6 seconden. De unieke aerodynamica, met onder andere een actieve koolstofvezel frontsplitter, zorgt voor optimale stabiliteit bij hoge snelheden. Het interieur is een combinatie van sportiviteit en luxe, met 3D-koolstofvezel details, lederen bekleding met Alcantara stiksels en carbon fiber kuipstoelen.

Stelvio Quadrifoglio Super Sport

De Stelvio Quadrifoglio Super Sport is de SUV-variant van de Giulia. Deze heeft dezelfde krachtige motor en aerodynamische kenmerken als de Giulia, maar biedt meer ruimte en gebruiksgemak. De bagageruimte meet 525 liter en de achterbank is neerklapbaar. Ook het interieur van de Stelvio is afgewerkt met hoogwaardige materialen, met lederen bekleding met Alcantara stiksels en carbon fiber kuipstoelen.

Gelimiteerde oplage

Beide modellen zijn gelimiteerd tot 450 exemplaren, waarvan 275 Giulia's en 175 Stelvio's. De auto's zijn beschikbaar in drie kleuren: Rosso Etna, een intens rood dat verwijst naar de Italiaanse passie, Nero Vulcano, een diep zwart dat de kracht en elegantie van de auto's onderstreept, en Bianco Alfa (exclusief voor de Giulia), een klassieke witte kleur die de rijke historie van Alfa Romeo vertegenwoordigt.