De nieuwe DS Esprit de Voyage collectie

Art of Travel

DS Esprit de Voyage collectie

Als u denkt aan DS, dan is Franse luxe en elegante voertuigen hoogstwaarschijnlijk uw eerste gedachte. In de nieuwe serie van exclusieve DS topmodellen is dit niet anders, waar moderne technologie en het prachtig elegante design prominent vooraan staan. Speciaal voor deze collectie hebben de DS 4, DS 7 en DS 9 een unieke styling make-over gehad. 

Met de introductie van de ‘Esprit de Voyage’ collectie van DS ligt de nadruk op de kunst van het reizen en hierbij is natuurlijk het unieke karakter van DS zelf meegenomen. Het vertaalt zich dan ook grofweg in ‘Art of Travel’, deze kunst is ook terug te zien in de modellen waarbij ‘Clous de Paris’ als kenmerkend element terugkomt, net als de lichtgekleurde lederen bekleding. 

Clous de Paris

Een terugkerend element voor elk model binnen de Esprit de Voyage collectie is ‘Clous de Paris’. Een uniek en strak geometrisch patroon van piramidevormige spijkerkopjes, welke zijn geïnspireerd door de glazen piramide van het Louvre en symbool staan voor ‘art of travel’. Het Clous de Paris patroon dat is verweven in de nieuwe collectie vormt een gestileerde kaart van Europa. Het ontwerp hiervoor is speciaal voor de Esprit de Voyage collectie ontwikkeld en komt terug op verschillende plaatsen in de modellen. Zo zult u het patroon onder andere zien op de instaplijsten, de badges op de voorportieren en ook als lasergravure op de spiegelkappen aan de buitenkant.