DS 3 E-Tense

Karakteristiek en elegant 

100% elektrisch

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 37.140€ 35.690
Private lease vanaf€ 609 p/m
Financieren vanaf€ 349 p/m
Bijtelling22%

DS 3 E-Tense

Klaar voor de toekomst

Ontdek de nieuwe DS 3 E-Tense en het comfort van elektrisch rijden bij Nefkens. Een nieuwe voorzijde, achterzijde, accupakket en aandrijving zorgen ervoor dat de DS 3 klaar is voor de toekomst. De 100% elektrische DS 3 E-Tense heeft een accupakket van 54 kWh en een elektromotor die 156 pk levert. Daardoor rijdt u maar liefst 402 km (WLTP) op een volle accu. 

Wist u dat de nieuwe DS 3 de opvolger is van de DS 3 Crossback? Na de facelift gaat deze compacte SUV van DS Automobiles verder onder de naam DS 3. Hij kan zichzelf een efficiënte en hightech SUV noemen die elegantie en karakter uitstraalt.

Toch liever benzine? Ontdek dan de DS 3!

FRANSE LUXE

Afhankelijk van de uitvoering is de DS3 E-Tense standaard of optioneel voorzien van praktische en comfortabele opties.

Luxe cockpit

Het multifunctionele stuur, bekleed met zacht nappaleer, geeft u volledige controle over de auto. Bedien eenvoudig de audio, navigatie en telefoontjes met de ergonomisch geplaatste knoppen. Het head-up display projecteert belangrijke informatie in uw gezichtsveld, zodat u uw ogen op de weg kunt houden. In het centrale console vind u de DS-style schakelpook, intuïtieve knoppen voor de bediening van het infotainmentsysteem, climate control en andere voertuigfuncties. De aluminium afwerking geeft de cockpit een moderne en luxueuze uitstraling.

De comfortabele stoelen, bekleed met hoogwaardig materiaal, bieden optimale ondersteuning en zijn voorzien van verwarming en massagefunctie voor extra comfort tijdens lange ritten.

Modern infotainment

Blijf verbonden en geniet van ultieme entertainment met het moderne infotainmentsysteem van de DS 3 E-Tense. Het 10,3" touchscreen biedt een intuïtieve interface met Apple CarPlay™ en Android Auto™ voor naadloze integratie van uw smartphone. Bedien uw navigatie, audio en voertuiginstellingen met een simpele touch of gebruik de spraakbesturing voor handsfree bediening. Het systeem is voorzien van een DAB+ tuner voor haarscherpe radio en een krachtig audiosysteem met 8 speakers voor een meeslepende geluidsbeleving. De DS 3 E-Tense: altijd connected en entertained.

Daarnaast beschikt de DS 3 E-Tense over het DS Iris systeem, welke is geïntegreerd met het slimme ChatGPT ; kunstmatige intelligentie ; systeem. Hierdoor is uw DS voortaan verrijkt met een innovatieve functie waarmee u niet alleen een geheel nieuwe relatie met uw voertuig krijgt, maar tegelijkertijd ook de voordelen ervaart van een reisgenoot die iedere rit veiliger en comfortabeler maakt.

Comfortabel interieur

Ontdek de wereld van verfijning en technologie in het interieur van de DS 3 E-Tense. Het interieur geeft een luxe en rustig gevoel dankzij de hoogwaardige materialen, zoals zacht nappaleer en gepolijste aluminium accenten. De ergonomische stoelen in de cockpit, met verwarming en massagefunctie, bieden optimaal comfort tijdens elke rit. De DS 3 E-TENSE: een perfecte combinatie van luxe, comfort en technologie.

DS 3 E-Tense

Voordelen elektrisch rijden

Met de nieuwe DS 3 E-TENSE rijdt u op een duurzame manier naar uw bestemming. De elektrische aandrijving zorgt voor een schokvrije, stille en soepele rijervaring. Daarnaast heeft deze uitvoering geen CO2 uitstoot tijdens het rijden. Door de lagere kosten voor onderhoud, brandstof en bijtelling (voor de zakelijke rijder) bespaart u geld. Binnen 30 minuten is de tractie batterij te laden voor circa 80% (dit komt neer op ruim 300 kilometer). Met een volle accu is de actieradius vastgesteld op 402 kilometer (WLTP)

Het thuisladen van de DS 3 E-Tense is eenvoudig via een van de laadoplossingen van Nefkens te regelen. Voor zowel zakelijke als particuliere berijders hebben wij de beste wallbox.

Veelgestelde vragen over de DS 3 E-Tense

Hieronder beantwoorden we veel voorkomende vragen. Heeft u nog andere vragen? Stel ze dan in onze chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf. 

We hebben er een aantal in ons aanbod!

Ontdek ze allemaal en bekijk welke het beste bij u past.

Let op! Geld lenen kost geld.