DS 3

The art of refinement

Benzine

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 37.140€ 35.690
Private lease vanaf€ 609 p/m
Financieren vanaf€ 349 p/m
Bijtelling22%

DS 3

Compacte SUV

Wist u dat de nieuwe DS 3 de opvolger is van de DS 3 Crossback? Na de facelift gaat deze compacte SUV van DS Automobiles verder onder de naam DS 3. Hij  kan zichzelf een efficiënte en hightech SUV noemen die elegantie en karakter uitstraalt. Hij is anders door zijn ogen gaan kijken door de nieuwe grille en full led-koplampen. De grille accentueert met zijn glanzend zwarte of verchroomde diamantvormige punten op subtiele wijze een indrukwekkende uitstraling. De deurportieren zijn op een chique wijze weggewerkt in de carrosserie van de nieuwe DS 3. Deze komen naar buiten als de sleutel dichtbij de auto gesignaleerd wordt of als deze op een afstand ontgrendelt wordt. Ook de achterzijde van de nieuwe DS 3 is opnieuw ontworpen. De nieuwe zwart gelakte strip accentueert de achterlichten en de achterklep. De nieuwe handtekening van DS Automobiles siert de achterzijde van deze DS 3.

Benieuwd naar 100% elektrisch? Ontdek dan de DS 3 E-Tense!

DS 3

Antoine De Saint Exupéry edition

Ontdek nu de DS 3 Antoine De Saint Exupéry bij Nefkens. Deze Limited Edition van de DS 3 heeft zich laten inspireren door de Franse reiskunst. Hierbij komen elegantie en prestaties perfect samen, waarbij ieder detail durfkracht en vakmanschap uitstraalt.

De verchroomde DS Wings, de LED-koplampen en de grille benadrukken de schittering van de chromen accenten en zijn te vergelijken met een prachtige sterrenhemel. U komt volledig tot rust in zijn perfect afgewerkte interieur. 

FRANSE LUXE

Afhankelijk van de uitvoering is de DS3 standaard of optioneel voorzien van praktische en comfortabele opties.

Luxe cockpit

Wanneer u de auto instapt, pakt de DS3 u meteen in met zijn luxe interieur. Het moderne middenconsole, bekleed met hoogwaardige materialen, is een lust voor het oog. Het ergonomische stuurwiel met lederen bekleding ligt perfect in de hand en geeft u optimale controle over de auto. De intuïtief geplaatste knoppen zijn eenvoudig te bedienen, waardoor u uw ogen op de weg kunt houden.

Comfortabel interieur

Stap in de DS3 en ervaar de rust en het comfort van een DS. De zachte materialen en fraaie afwerking creëren een luxe gevoel. De royale stoelen, met hun perfecte ondersteuning, zorgen voor een ontspannen reis, ongeacht de afstand.

Infotainment

De DS3 is uitgerust met een geavanceerd infotainmentsysteem dat uw reis een stuk aangenamer maakt. Bedien eenvoudig navigatie, muziek en telefonie via het touchscreen of met de handige stuurwielbediening. Blijf connected met real-time verkeersinformatie en handsfree bellen.

Ontdek daarnaast de integratie van ChatGPT met DS Iris. Stel je vragen via spraakherkenning en krijg antwoord van ChatGPT, de chatbot met geavanceerde kunstmatige intelligentie. Vraag om informatie over het weer, de verkeerssituatie of zoek een restaurant in de buurt. ChatGPT helpt je met al uw vragen, waardoor u uw ogen op de weg kunt houden.

DS 3

Vakmanschap en oog voor detail

De nieuwe DS 3 is een hightech compacte SUV die elegantie en karakter uitstraalt. Hij is leverbaar met efficiënte benzineaandrijving of als volledig elektrische uitvoering en overtuigt met zijn rijcomfort en afwerking.  Zo zijn bijvoorbeeld de stoelen voorzien van een innovatieve vulling met 2 dichtheden voor het schuimmateriaal, zodat ze zich helemaal naar uw lichaamshouding vormen. Dit zorgt voor een optimale ondersteuning. De kwaliteit van de materialen, de perfectie van het Franse vakmanschap en de harmonieuze lijnen geven dit interieur, waarin unieke bekledingsmotieven worden toegepast, een geheel eigen sfeer.
 

Veelgestelde vragen over de DS 3

Hieronder beantwoorden we veel voorkomende vragen. Heeft u nog andere vragen? Stel ze dan in onze chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf. 

We hebben er een aantal in ons aanbod!

Ontdek ze allemaal en bekijk welke het beste bij u past.

Let op! Geld lenen kost geld.