Diensten van Nefkens

Bij Nefkens bieden wij diverse diensten om u goed van dienst te zijn. Benieuwd welke diensten wij voor u hebben? Bekijk meer!

Digitaal diagnoserapport

Wij werken tijdens uw werkplaatsbezoek met een digitaal diagnoserapport. Benieuwd wat dit is? Lees dan snel meer!

Lancia terug in Nederland

Nefkens is uw nieuwe Lancia-dealer in de regio

Nefkens presenteert de Lancia Ypsilon

Lancia is terug van weggeweest en komt met een gloednieuw model ‘de Lancia Ypsilon’. Het is ruim 10 jaar geleden dat het luxe Italiaanse automerk Lancia afscheid nam van de Nederlandse markt. Lancia gaat de harten veroveren met de Lancia Ypsilon. De gloednieuwe Ypsilon is een compacte en stijlvolle stadsauto die perfect pas bij het moderne straatbeeld van tegenwoordig.

De Lancia Ypsilon is leverbaar in verschillende carrosseriekleuren en met verschillende aandrijflijnen. Vanaf nu is de Lancia Ypsilon te bewonderen in onze vestigingen in De Meern en Eindhoven. 

Een feestelijke onthulling

Op vrijdag 7 juni 2024 hebben we de komst van de Lancia Ypsilon feestelijk gevierd. Tijdens een VIP-event in de nieuwe premium Lancia vestiging in De Meern werd de Ypsilon onthuld door niemand minder dan Gert Kruys en Anouk Hoogendijk. Deze 2 bijzondere gasten zijn beide ambassadeur van Nefkens.  

Wilt u de nieuwe Lancia Ypsilon ook komen bewonderen? Dat kan! Kom gerust naar onze premium showroom in De Meern. Wij zorgen dat de koffie klaar staat!