Ontdek de nieuwste bedrijfswagens bij Nefkens

Ontdek hier de nieuwste bedrijfswagens van Peugeot, Citroën, Opel en Fiat Professional. 

Ontdek Peugeot

Nieuwe Peugeot (E)Partner

De nieuwe Peugeot Partner is ontworpen om uw werkdag makkelijker te maken. Hierdoor combineert de nieuwe Partner wendbaarheid, parkeergemak en een ruim laadvermogen om u als ondernemer in drukke steden u van alle gemakken te voorzien. 

De Peugeot Partner is niet alleen stil, elegant en milieuvriendelijk, maar heeft ook onbeperkt toegang tot stedelijke gebieden met milieu- en zero-emissiezones.

Nieuwe Peugeot (E)Expert

De nieuwe Peugeot Expert heeft een gloednieuw en robuuste uitstraling. Hiermee is de nieuwe Expert uw ideale compagnon met de nieuwste technologieën aan boord. Als veeleisende ondernemer mag u dan ook veel verwachten van een bedrijfswagen als dit. 

Met een vernieuwend en aantrekkelijk exterieurontwerp, een geoptimaliseerd laadvolume en een ergonomische zitpositie voor ultiem comfort voor tijdens het rijden en werken is de nieuwe Peugeot Expert uw ideale compagnon.

Nieuwe Peugeot (E)Boxer

De nieuwe Peugeot Boxer is met zijn vernieuwde stijl, modulaire binnenruimte en nieuwe uitrusting onmisbaar tijdens grote klussen. In situaties waar uw klant op u moet rekenen, moet u kunnen vertrouwen op uw bedrijfswagen. 

Deze kwalitatieve bedrijfswagen bevat doeltreffende en praktische voorzieningen die zowel het rijden als het vervoeren van uw lading vergemakkelijken. Met ruim 16 rijhulpsystemen is de nieuwe Peugeot Boxer één van de meest geavanceerde bedrijfswagens in zijn segment.

Ontdek Citroën

Nieuwe Citroën (ë)-Berlingo

De nieuwe Citroën Berlingo heeft een vernieuwd uiterlijk en een comfortabeler interieur. De vernieuwde voorzijde wordt gekenmerkt door het nieuwe Citroën-logo. De nieuwe Citroën Berlingo is hiermee klaar voor iedere klus. 

Met een vernieuwd design, verbetert comfort, een compleet digitale omgeving, vernieuwde rijhulpsystemen is de Berlingo uw ideale compagnon. Door zijn omvang en wendbaarheid is dit de ideale bedrijfswagen voor in steden en drukke straten.

Nieuwe Citroën (ë)-Jumpy

De nieuwe Citroën Jumpy is klaar voor de toekomst. Zijn volledig vernieuwde voorzijde geeft de nieuwe Jumpy een moderne uitstraling en een sterk karakter. Met zo’n 16 rijhulpsystemen worden dagelijkse ritten veiliger en comfortabeler. 

De Citroën Jumpy maakt iedere klus comfortabeler, uitdagender en makkelijker door zijn functionaliteiten, omvang en laadvolume. Ervaar een ander niveau van werken door het centrale 10-inch HD-display en het moderne infotainmentsysteem.

Nieuwe Citroën (ë)-Jumper

De nieuwe Citroën Jumper tilt uw onderneming naar een hoger niveau. Dankzij zijn unieke eigenschappen op het gebied van rijhulpsystemen, hoog comfort en connectiviteit kunt u altijd vertrouwen op de nieuwe Citroën Jumper. 

De Jumper heeft nog meer stijl, een hoger comfort en één van de hoogste laadvolumes in zijn klasse. Dankzij tal van rijhulpsystemen wordt elke rit veiliger en comfortabeler. Profiteer van de vele configuratiemogelijkheden die voldoen aan de behoeften van u als professional.

Ontdek Opel

Nieuwe Opel Combo-(e)

De nieuwe Opel Combo is de ideale bestelwagen voor ondernemers die op zoek zijn naar een wendbare, praktische en comfortabele bedrijfswagen. De Combo is leverbaar met diverse efficiënte motoren, waaronder een elektrische variant, die u emissievrij door de stad en emissiezones laat rijden. 

Met zijn royale laadruimte en praktische features is de Combo uw perfecte partner voor elke klus. De ergonomische cabine zorgt voor een comfortabele rijervaring, terwijl de geavanceerde technologieën u ondersteunen tijdens het rijden.

Nieuwe Opel Vivaro-(e)

De nieuwe Opel Vivaro is de perfecte bestelwagen voor de moderne ondernemer. Met zijn ruime laadvermogen, comfortabele interieur en geavanceerde technologieën maakt hij uw werkdag een stuk eenvoudiger. 

De Vivaro Electric is daarnaast ook nog eens emissieloos, waardoor u onbeperkt toegang heeft tot milieuzones. Ontdek het gemak van deze middelgrote bedrijfswagen.

Nieuwe Opel Movano-(e)

De nieuwe Opel Movano is de perfecte bestelwagen voor ondernemers die nét iets meer ruimte nodig hebben. Met zijn krachtige motor, royale laadruimte en comfortabele interieur is hij uw ideale partner voor elke klus. 

De Movano is er ook in een elektrische variant, de Movano Electric, die u emissievrij en stil door de stad laat rijden. Beide modellen zijn voorzien van de nieuwste technologieën en rijhulpsystemen, waardoor u veilig en efficiënt op weg bent. Ontdek de Opel Movano en ervaar zelf hoe hij uw werkdag makkelijker kan maken.

Ontdek Fiat

Nieuwe Fiat (e)-Doblo

De nieuwe Fiat Doblò is de ideale bestelwagen voor de ondernemer die op zoek is naar een wendbare, praktische en comfortabele auto. Met zijn ruime laadvermogen en innovatieve functies, zoals de Magic Cargo functie, is de Doblò perfect voor het vervoeren van goederen en materialen. 

De elektrische variant, de E-Doblò, biedt emissievrij rijden met een actieradius tot 330 km (WLTP). De Doblò is leverbaar met verschillende motoren en uitrustingsniveaus, zodat er altijd een model is dat perfect bij uw behoeften past.

Nieuwe Fiat (e)-Scudo

De nieuwe Fiat Scudo is de perfecte bestelwagen voor uw onderneming. Met zijn compacte formaat is hij wendbaar in de stad, terwijl zijn royale laadvermogen tot 6,6 m³ u van alle gemakken voorziet. 

De Scudo is er als diesel- of volledig elektrische variant, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken. Dankzij de moderne technologieën en rijhulpsystemen is de Scudo een comfortabele en veilige werkplek. Ontdek de Fiat Scudo en ervaar zelf hoe hij uw werkdag makkelijker maakt.

Nieuwe Fiat (e)-Ducato

De nieuwe Fiat Ducato is de ideale bestelwagen voor uw bedrijf. Met zijn krachtige motor, royale laadruimte en comfortabele interieur is hij uw perfecte partner op de weg.

 De Ducato is er ook als elektrische variant, de E-Ducato, die u emissievrij en stil door de stad en strenge milieuzones laat rijden. Dankzij zijn diverse rijhulp- en veiligheidssystemen gaat u altijd verzekerd de weg op.