Diensten van Nefkens

Bij Nefkens bieden wij diverse diensten om u goed van dienst te zijn. Benieuwd welke diensten wij voor u hebben? Bekijk meer!

Digitaal diagnoserapport

Wij werken tijdens uw werkplaatsbezoek met een digitaal diagnoserapport. Benieuwd wat dit is? Lees dan snel meer!

Peugeot Partner

Veelzijdige bedrijfsauto

Benzine, Diesel óf 100% Elektrisch

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 18.900
Bijtelling22%

Peugeot Partner

Bestelwagen met drie zitplaatsen

Met meer dan 20 jaar ervaring is de Peugeot Partner een vast onderdeel in het bedrijfswagengamma van Peugeot. Stil, comfortabel en wendbaar: de Peugeot Partner, met de voordelen van de unieke i-Cockpit en de mulitflex moduleerbare zitbank, met maximaal 3 zitplaatsen voorin, laat je vrij bewegen in en rondom de stad.

De Peugeot Partner is leverbaar in twee lengtematen en met verschillende motoren met naar keuze diesel of elektrische aandrijving. Onze bedrijfswagen experts vertellen u graag welke het beste aansluit bij uw mobiliteitsbehoefte.

Peugeot E-Partner

Voor de groene ondernemer

De 100% elektrische Peugeot E-Partner is te bestellen met een accupakket van 50 kWh. De elektromotor levert 156 pk en heeft direct een fors koppel beschikbaar. Hiermee rijdt u maar liefst 335 km (WLTP) op een volle accu. Dankzij de snel laad mogelijkheid laadt u het accupakket van de Peugeot E-Partner vlot en gemakkelijk op. In niet meer dan 30 minuten is de batterij weer tot 80% vol geladen! Het laden van de E-Partner is eenvoudig via een van de laadoplossingen van Nefkens te regelen. 

Elektrisch rijden betekent niet alleen een milieubewust keuze maken. Door de lagere onderhoudskosten, beschikbare subsidies en verschillende belastingvoordelen is het totaalbedrag aan kosten voor de aanschaf en het bezit van een E-Partner gedurende de hele levenscyclus/gebruikscyclus (TCO) lager. Met deze uitstootvrije bedrijfsauto heeft u ook nog eens toegang tot alle ‘zero emissie’ milieuzones. Dit maakt de keuze om over te stappen toch wel heel aanlokkelijk! 

Veelgestelde vragen over de Peugeot Partner?

Hieronder beantwoorden we veel voorkomende vragen. Heeft u nog andere vragen? Stel ze dan in onze chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf. 

We hebben er een aantal in ons aanbod!

Ontdek ze allemaal en bekijk welke het beste bij u past.