Diensten van Nefkens

Bij Nefkens bieden wij diverse diensten om u goed van dienst te zijn. Benieuwd welke diensten wij voor u hebben? Bekijk meer!

Digitaal diagnoserapport

Wij werken tijdens uw werkplaatsbezoek met een digitaal diagnoserapport. Benieuwd wat dit is? Lees dan snel meer!

Citroën Jumper

De ideale bestelwagen voor elke professional

Elektrisch en Diesel

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 29.800
Bijtelling22%

Citroën Jumper

Praktisch en gebruiksvriendelijk

De Citroën Jumper is een veelzijdige en efficiënte bestelwagen die een scala aan aanpassingsmogelijkheden biedt voor verschillende industrieën. Met geavanceerde veiligheidsfuncties en verschillende motoren is het een betrouwbare keuze voor bedrijven die hun activiteiten willen stroomlijnen. Daarbij heeft de Jumper een concurrerende laadruimte waardoor ook volumineuze voorwerpen gemakkelijk vervoerd kunnen worden.

De Citroën Jumper beschikt een aantal innovatieve opties en uitrustingen. Zo heeft u de mogelijkheid tot een 10-inch infotainment touchscreen, met radio, navigatie etc. Daarnaast beschikt de Jumper over een 7-inch instrumentarium cluster, elektrische parkeerrem, diverse rijhulp-systemen en LED koplampen.

Op zoek naar een net iets compactere bedrijfsbus? Ontdek de Citroën Jumpy!

DIVERSE OMBOUW-MOGELIJKHEDEN

Via onze partners in de carrosseriebouw bieden we een compleet aanbod van aanpassingen. Het Boxer-assortiment omvat 8 modeltypes om aan te passen aan elk gebruik en elke branche.

  • Bestelwagens met plaatwerk, met of zonder beglazing. En diepladers met enkele of dubbele cabine, voor het vervoer van goederen. 
  • Cabinevloeren, chassis met enkele of dubbele cabine en elektrische cabines, om als basis te dienen voor opbouw.  

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op óf lees meer op onze fleetsales-pagina.

Ontdek meereast

Citroën ë-Jumper

100% Elektrisch

De 100% elektrische Citroën ë-Jumper is de ideale bedrijfsauto voor de professional die actief is in en rondom de stad. Hij beschikt over een toonaangevende actieradius tot wel 420 km (WLTP) en kan door de snel-laadmogelijkheid in 55 minuten voor 80% worden opgeladen. De elektrische Citroën ë-Jumper en de Citroën Jumper, modellen die qua comfort, laadvolume en laadvermogen niets voor elkaar onderdoen.

Wist u dat u tot eind 2025 als ondernemer gebruik kunt maken van de Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto's (SEBA)? De subsidie bedraagt 10% van de netto catalogusprijs en is maximaal € 5000,- voor iedere bedrijfsauto. U mag tegelijkertijd voor de bedrijfsauto ook MIA-subsidie aanvragen. Sla dus nu uw slag en laat u adviseren door onze bedrijfswagen professionals!

Veelgestelde vragen over de Citroën Jumper

Hieronder beantwoorden we veel voorkomende vragen. Heeft u nog andere vragen? Stel ze dan in onze chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf. 

We hebben er een aantal in ons aanbod!

Ontdek ze allemaal en bekijk welke het beste bij u past.