Diensten van Nefkens

Bij Nefkens bieden wij diverse diensten om u goed van dienst te zijn. Benieuwd welke diensten wij voor u hebben? Bekijk meer!

Digitaal diagnoserapport

Wij werken tijdens uw werkplaatsbezoek met een digitaal diagnoserapport. Benieuwd wat dit is? Lees dan snel meer!

Peugeot Boxer

Multifunctionele bestelwagen

Diesel of 100% elektrisch

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 29.300
Bijtelling22%

Peugeot Boxer

Efficiënt en praktisch

De Peugeot Boxer is onze multifunctionele bedrijfswagen: speciaal ontwikkeld voor al uw bedrijfsactiviteiten, maar ook een mooie basis voor uw maatwerk camper. Deze kwalitatieve bedrijfsauto bevat doeltreffende en praktische voorzieningen die zowel het rijden als het vervoeren van uw lading vergemakkelijken. De Peugeot Boxer is voorzien van een nieuwe grille en leverbaar met een volledig digitaal instrumentencluster. Centraal in het dashboard vind u optioneel een 10-inch infotainment scherm, welke standaard is op de E-Boxer. Met ruim 16 rijhulp systemen is de Peugeot Boxer één van de meest geavanceerde bedrijfsauto's in zijn segment.

De 100% elektrische Peugeot E-Boxer zorgt voor een compleet nieuwe rijervaring. Met deze uitstootvrije bestelbus heeft u toegang tot alle ‘zero emissie’ milieuzones in de stad, zonder in te leveren op de laadcapaciteit, acceleratie of rijcomfort. 

Wilt u weten welke Boxer het beste aansluit bij u behoefte? Vraag de bedrijfswagen experts van Nefkens om advies op maat.

Diverse ombouw-mogelijkheden

Via onze partners in de carrosseriebouw bieden we een compleet aanbod van aanpassingen. Het Boxer-assortiment omvat 8 modeltypes om aan te passen aan elk gebruik en elke branche.

  • Bestelwagens met plaatwerk, met of zonder beglazing. En diepladers met enkele of dubbele cabine, voor het vervoer van goederen. 
  • Cabinevloeren, chassis met enkele of dubbele cabine en elektrische cabines, om als basis te dienen voor opbouw.  

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op óf lees meer op onze fleetsales-pagina.

Ontdek meereast

Peugeot E-Boxer

De groene alleskunnner

De 100% elektrische Peugeot E-Boxer beschikt over een elektromotor die tot 270 pk levert. Hiermee rijdt u tot wel 420 km (WLTP) op een volle accu. Dankzij de snellaad mogelijkheid laadt u het accupakket van de Peugeot E-Boxer vlot en gemakkelijk op. In niet meer dan 55 minuten is de batterij weer tot 80% vol geladen! Het laden van de E-Boxer is eenvoudig via een van de laadoplossingen van Nefkens te regelen. 

Elektrisch rijden betekent niet alleen een milieubewust keuze maken. Door de lagere onderhoudskosten, beschikbare subsidies en verschillende belastingvoordelen is het totaalbedrag aan kosten voor de aanschaf en het bezit van een E-Boxer gedurende de hele levenscyclus/gebruikscyclus (TCO) lager. Met deze uitstootvrije bedrijfsauto heeft u ook nog eens toegang tot alle ‘zero emissie’ milieuzones. Dit maakt de keuze om over te stappen toch wel heel aanlokkelijk! 

Veelgestelde vragen over de Peugeot Boxer

Hieronder beantwoorden we veel voorkomende vragen. Heeft u nog andere vragen? Stel ze dan in onze chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf. 

We hebben er een aantal in ons aanbod!

Ontdek ze allemaal en bekijk welke het beste bij u past.