Diensten van Nefkens

Bij Nefkens bieden wij diverse diensten om u goed van dienst te zijn. Benieuwd welke diensten wij voor u hebben? Bekijk meer!

Digitaal diagnoserapport

Wij werken tijdens uw werkplaatsbezoek met een digitaal diagnoserapport. Benieuwd wat dit is? Lees dan snel meer!

Citroën Berlingo VAN

Compact en modern

Elektrisch, benzine of diesel

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 19.195
Bijtelling22%

Citroën Berlingo VAN

Veelzijdige en efficiënt

De Citroën Berlingo Van is een veelzijdige en efficiënte bedrijfswagen die veel ruimte en functionaliteit biedt. Hij beschikt over een ruime en praktische laadruimte, een comfortabele cabine en een reeks efficiënte motoropties. De Berlingo bestelwagen heeft ook geavanceerde veiligheidsvoorzieningen en technologie om u en uw passagiers op de weg te beschermen. Met zijn twee uitvoeringen, Driver of Worker, is de Citroën Berlingo voor iedereen de perfecte keuze.

De 100% elektrische Citroën ë-Berlingo VAN biedt een praktische uitkomst om te voldoen aan alle nieuwe mobiliteit eisen binnen steden. De voordelen van het ë-comfort en toegang tot de Ë-services vergemakkelijken het dagelijks gebruik van de bedrijfsauto. Tegelijkertijd kunt u nog steeds het laadvermogen, laadruimte en uitrusting van een betrouwbare bedrijfsauto verwachten.

ONTDEK DE HIGHLIGHTS VAN DE Citroën berlingo van

De Citroën Berlingo Van beschikt over diverse highlights en uitrustingen die uw werk nóg gemakkelijker maken. Ontdek ze nu!

Functionele cockpit

De Citroën Berlingo Van biedt een functionele cockpit die ontworpen is om uw werkdag zo efficiënt en comfortabel mogelijk te maken. Het ergonomische dashboard met intuïtieve bedieningselementen zorgt voor een gebruiksvriendelijke rijervaring. Het royale touchscreen infotainmentsysteem geeft u toegang tot navigatie, entertainment en handige apps.

Dankzij de praktische opbergmogelijkheden, zoals het dashboardkastje met dubbele klep en de handige vakken in de deuren, heeft u al uw benodigdheden altijd binnen handbereik. De comfortabele stoelen met verstelbare lendensteun zorgen voor optimale ondersteuning, zelfs tijdens lange ritten.

Met de Citroën Berlingo Van ervaart u een werkomgeving die perfect is afgestemd op uw professionele behoeften.

Royale laadruimte

De Citroën Berlingo Van biedt een ongeëvenaarde laadruimte, waardoor hij de perfecte partner is voor professionals die efficiëntie en flexibiliteit eisen. Met diverse configuraties en slimme opbergmogelijkheden, kunt u uw lading moeiteloos transporteren, ongeacht de grootte of vorm.

Of u nu gereedschap, materialen of pakketten vervoert, de Berlingo Van biedt u het laadvermogens tot 1000kg en de flexibiliteit die u nodig heeft om uw klus te klaren. Ontdek zelf hoe de royale laadruimte van de Berlingo Van uw werkefficiëntie naar een hoger niveau tilt.

Citroën ë-Berlingo VAN

Elke zone, altijd, overal

De 100% elektrische Citroën ë-Berlingo is te bestellen met een accupakket van 50 kWh. De elektromotor levert 136 pk en heeft direct een fors koppel beschikbaar. Hiermee rijdt u maar liefst 330 km (WLTP) op een volle accu. Dankzij de mogelijkheid om te snelladen laadt u het accupakket van de Citroën ë-Berlingo vlot en gemakkelijk op. In niet meer dan 30 minuten is de batterij weer tot 80% vol geladen! Het laden van de ë-Berlingo is eenvoudig via een van de laadoplossingen van Nefkens te regelen.

Elektrisch rijden betekent niet alleen een milieubewust keuze maken. Door de lagere onderhoudskosten, beschikbare subsidies (SEBA) en verschillende belastingvoordelen is het totaalbedrag aan kosten voor de aanschaf en het bezit van een ë-Berlingo gedurende de hele levenscyclus/gebruikscyclus (TCO) lager. Met deze uitstootvrije bedrijfsauto heeft u ook nog eens toegang tot alle ‘zero emissie’ milieuzones. Dit maakt de keuze om over te stappen toch wel heel aanlokkelijk! 

Veelgestelde vragen over de Berlingo Van?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf. 

We hebben er een aantal in ons aanbod!

Ontdek ze allemaal en bekijk welke het beste bij u past.