Logo
Logo
Logo
Logo
Alfa Romeo
Abarth
Fiat
Fiat Professional
Jeep
Carver
Logo

Alfa Romeo Tonale

Stijlvol & wendbaar

Hybrid

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 44.900
Private lease vanaf€ 787 p/m
Bijtelling22%

Alfa Romeo Tonale

Compacte SUV

Wanneer u het gemak van een compact-SUV en de sportieve dynamiek van een sportauto combineert, krijgt u de Alfa Romeo Tonale. Met de Tonale luidt Alfa Romeo een nieuw tijdperk in. De Alfa Romeo Tonale is namelijk het eerste hybride model van Alfa Romeo, samen met de Tonale Q4 Plug-in Hybrid is dit de eerste stap richting volledige elektrificatie van de Alfa Romeo modellen-lijn in 2027. 

De Italiaanse sportiviteit en dynamiek van Alfa Romeo ziet u terug in de kenmerkende elementen zoals de grille, de koplampen en de DNA drive-select knop. De Tonale deelt het onderstel met de Jeep Renegade en Compass, maar is door Alfa Romeo aangepast om het dynamische gevoel van Alfa Romeo over te brengen, de Tonale biedt u dus het echte Alfa Romeo gevoel dat u gewend bent. 

Ervaar de Alfa Romeo Tonale en boek uw proefrit bij Nefkens! 

Bekijk de prijslijsteast

Italiaanse Luxe

Afhankelijk van de uitvoering is de Alfa Romeo Tonale standaard of optioneel voorzien van praktische en comfortabele opties.

Sportieve cockpit

De charme van Alfa Romeo zit in de Italiaanse identiteit. Dit ziet u terug in de luxe en sportieve afwerking in de cockpit. Met onder andere de DNA rijmodus-selectie knop en de subtiele achtergrondverlichting.

Luxe interieur

De hoogwaardige materialen die gebruikt zijn in het interieur zorgen voor een luxe en comfortabele uitstraling. Dit maakt uw rit naar bestemming is elke keer een ervaring.

12,3 inch infotainment scherm

Navigeren, kiezen van de juiste muziek of het aanpassen van persoonlijke voorkeuren? Dit is allemaal gemakkelijk vanaf het 12,3 inch infotainment scherm met touchscreen te regelen.

Alfa Romeo Tonale

Hybride

De Tonale Hybrid beschikt standaard over een 1.5 liter benzinemotor, welke eventueel gecombineerd met een variabele turbo (VGT), tot wel 160 pk kan leveren. Deze is gekoppeld aan een compleet nieuw ontwikkelde 7-traps automatische transmissie met dubbele koppeling en een daarin geïntegreerde 48V-elektromotor. 

Deze samenstelling zorgt ervoor dat u direct koppelkracht beschikbaar heeft, waarmee snelle acceleratie vanuit stilstand mogelijk is. 

Vraag snel een proefrit aan en ervaar zelf het sportieve, bevrijdende gevoel van de Alfa Romeo Tonale Hybrid! 

Veelgestelde vragen over de Alfa Romeo Tonale

Hieronder beantwoorden we veel voorkomende vragen. Heeft u nog andere vragen? Stel ze dan in onze chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf.