Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Alfa Romeo
Abarth
Fiat
Fiat Professional
Jeep
Carver
Logo
Logo

Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid Q4

A new charge of sportiness

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 50.900
Private lease vanaf€ 888 p/m
Bijtelling22%

Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid Q4 

Opladen voor sportieve prestaties

Wanneer u het gemak van een compact-SUV en de sportieve dynamiek van een sportauto combineert, krijgt u de Alfa Romeo Tonale. Met de Tonale luidt Alfa Romeo een nieuw tijdperk in. De Alfa Romeo Tonale is namelijk het eerste hybride model van Alfa Romeo, samen met de Tonale Q4 Plug-in Hybrid is dit de eerste stap richting volledige elektrificatie van de Alfa Romeo modellen-lijn in 2027. 

De Italiaanse sportiviteit en dynamiek van Alfa Romeo ziet u terug in de kenmerkende elementen zoals de grille, de koplampen en de DNA drive-select knop. De Tonale deelt het onderstel met de Jeep Renegade en Compass, maar is door Alfa Romeo aangepast om het dynamische gevoel van Alfa Romeo over te brengen, de Tonale biedt u dus het echte Alfa Romeo gevoel dat u gewend bent.

Ervaar de Alfa Romeo Tonale Plus-in Hybrid Q4 en boek uw proefrit bij Nefkens! 

Bekijk de prijslijsteast

Belangrijkste Uitrusting

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

15,5 kWh accupakket

De hyperefficiënte aandrijflijn van de Tonale Plug-in Hybrid Q4 is opgebouwd uit een innovatieve 1.3-liter MultiAir-turbomotor van 160 pk/118 kW en een elektromotor van 122 pk/90 kW. Samen zijn ze goed voor een systeemvermogen van 280 pk/206 kW en een gecombineerd bereik van tot wel 600 kilometer. .

Alfa DNA-schakelaar

De Alfa DNA-schakelaar van de Tonale Plug-in Hybrid Q4 biedt u de keuze uit vier specifieke sets afstellingen voor de aandrijflijn, het onderstel en het algehele prestatieniveau van de auto: Dynamic, Natural, Advanced Efficiency en ESC OFF.

Sportieve Ambiance

Het verrassend ruime interieur van de Tonale Plug-in hybrid Q4 comnbineert comfort met sportieve elegantie in onmiskenbare Alfa Romeo-stijl. Voor de stoelbekleding hebt u keuze uit zwarte carbon-stof, Alcantara of leder.

Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid Q4

Sportieve Ambiance

De Tonale Hybrid beschikt standaard over een 1.5 liter benzinemotor, welke eventueel gecombineerd met een variabele turbo (VGT), tot wel 160 pk kan leveren. Deze is gekoppeld aan een compleet nieuw ontwikkelde 7-traps automatische transmissie met dubbele koppeling en een daarin geïntegreerde 48V-elektromotor. 

Deze samenstelling zorgt ervoor dat u direct koppelkracht beschikbaar heeft, waarmee snelle acceleratie vanuit stilstand mogelijk is. 

Vraag snel een proefrit aan en ervaar zelf het sportieve, bevrijdende gevoel van de Alfa Romeo Tonale Hybrid! 

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf.