VAN-Jorn Ready to Ride

Modulaire buscampers

Direct onderweg met uw unieke huisje op wielen

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 79.500

Modulaire buscampers

Groots tot in het kleinste detail

VAN-Jorn bouwt eigenwijze campers voor eigenzinnige mensen. Het opvallende design van de interieur modules –  geïnspireerd door organische vormen uit de natuur – geven de buscampers een unieke warme uitstraling. De inrichting van de campers is modulair, wat betekent dat de indeling blijvend flexibel is. Het interieur is opgebouwd uit hoogwaardige materialen zoals echt hout, en zijn ingericht voor comfort en veel leefruimte. 

De ready-to-ride lijn van VAN-Jorn zijn volledig uitgevoerd in wisselende samenstellingen. Deze buscampers, gebaseerd op een nieuwe Peugeot Boxer, zijn per direct te verkrijgen. Zo kan u binnen enkele weken op reis met uw eigen unieke camper. 

Klaar voor uw avontuur

Uitrusting afhankelijk van het gekozen model

Blijvend flexibel interieur

U weet zelf het beste hoe u vakantie wil vieren. 

VAN-Jorn maakt het u zo makkelijk mogelijk met onze interieur-modules. Mist u modules of wilt u dingen aanpassen? Dankzij het unieke rails-systeem is het mogelijk de camper volledig aan te passen naar uw wensen.

Veel bergruimte voor al uw vakantiespullen

Aan ruimte geen gebrek, in alle VAN-Jorn buscampers vind u een zee aan ruimte. Misschien niet op het eerste oog, maar trek maar eens een van de grote lades open, kijk onder het bed of klap een bovenkastje open. Komt u toch ruimte tekort? Dan kan er altijd een kastje bij.

Mooie materialen met een natuurlijke uitstraling

Het interieur in de VAN-Jorn buscampers wordt opgebouwd uit massieve duurzame materialen zoals hardhout, aluminium en corian. De modules zijn makkelijk te repareren en vergen geen onderhoud. Daarnaast wordt er alleen hout en multiplex uit FSC beheerde bossen gebruikt. Een duurzame keuze dus!

De Peugeot Boxer

Betrouwbaar aan uw zijde

Een buscamper rijdt heerlijk wendbaar en is ideaal voor in de stad. De VAN-Jorn Ready-to-ride modellen zijn gebouwd op basis van een nieuwe volledig uitgevoerde Peugeot Boxer bestelwagen, hierdoor beschikt u over een hoop binnenruimte, een sterke motor en u rijdt er zo in weg. De bussen hebben een vaste stahoogte waardoor u geen hefdak nodig heeft. Natuurlijk beschikt de Peugeot Boxer over de schoonste dieselmotor waardoor u nog jaren vooruit kunt en rijdt u nog zonder problemen zelfs de strengste milleu-zones in.

Veelgestelde vragen over de Van Jorn Buscamper

Hieronder beantwoorden we veel voorkomende vragen. Heeft u nog andere vragen? Stel ze dan in onze chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf.