Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Alfa Romeo
Abarth
Fiat
Fiat Professional
Jeep
Carver
Logo
Logo

Jeep Avenger

De compacte crossover

Benzine

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 33.850
Bijtelling22%

Jeep Avenger

De compacte alleskunner

Veelzijdig en stoer. De Jeep Avenger is uitgerust met stoere velgen, de klassieke Jeep elementen en moderne technologie, gecombineerd met een benzinemotor van 100 pk en een handgeschakelde transmissie. Het totaalplaatje is een compacte alleskunner, die ideaal is voor in de stad en het buitengebied maar ook, zoals we zijn gewend van Jeep, genoeg kracht heeft om het off-road landschap te verkennen met de Selec-Terrain functie. 

De Jeep Avenger brengt een gevoel van vrijheid. Dit uit zich in voldoende opbergruimtes, zodat u genoeg ruimte heeft om mee te nemen wat u wilt. Naast het gemak, heeft Jeep ook hun best gedaan om te zorgen dat u een sportieve rijbeleving heeft. De sportieve stoelbekleding, led-ambient verlichting in meerdere kleuren en een in carrosseriekleur uitgevoerd dashboard-paneel maken de Avenger compleet.

Uitrusting voor uw avontuur

Afhankelijk van de door u gekozen uitvoering en wensen beschikt uw nieuwe Jeep Avenger over verschillende uitrusting mogelijkheden. 

Modern cockpitdesign

De cockpit van uw nieuwe Jeep Avenger is uitgerust met u in gedachten. Met voldoende opslag ruimtes, een 10,25-inch infotainment scherm (Met Apple CarPlay en AndroidAuto) en comfortable stoelen. Ook heeft u de beschikking over onder andere adaptive cruisecontrol en de Selec-Terrain-tractieregeling.

Handsfree achterklep

Met de handsfree achterklep op uw Jeep Avenger is het mogelijk uw achterklep altijd te openen, zelfs wanneer u de handen vol heeft. Met een simpele voetbeweging en een sensor onder de bumper opent de achterklep automatisch.

Ruime bagegeruimte

Uw nieuwe Jeep Avenger beschikt over een ruime bagageruimte van maar liefst 355L. Daarnaast is het mogelijk deze te beschermen met een bak van thermoplatische materiaal. Het antislip materiaal voorkomt schuiven van voorwerpen in uw kofferbak, terwijl de opstaande randen het lekken van vocht tegengaan.

Jeep Avenger

De Jeep Avenger is in 2023 uitgeroepen tot Auto van het Jaar 2023 en Beste Familie SUV, dit is ook niet zo gek als we kijken naar alle opties en mogelijkheden die u krijgt voor het geld. De Jeep Avenger is namelijk uitgerust met onder andere Adaptive Cruise Control, rijbaanassistentie, afdaal-assistent en tractieregeling. Daarnaast is de Jeep Avenger uitgerust met Full-Led koplampen, 18-inch velgen en beschikt deze over een laadruimte tot wel 355L . 

Veelgestelde vragen over de Jeep Avenger

Hieronder beantwoorden we veel voorkomende vragen. Heeft u nog andere vragen? Stel ze dan in onze chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf.