Nefkens Garage Sale

Exclusief voordeel oplopend tot € 5.000,-

Garage Sale bij Nefkens

Profiteer nu van exclusieve voorraad deals!
Voelt u de voorjaarskriebels ook al? Die drang om op te ruimen, frisse lucht binnen te laten en plaats te maken voor iets nieuws? Bij Nefkens voelen we hetzelfde! 

Daarom lanceren we onze Garage Sale. Tijdens de Garage Sale bij Nefkens profiteert u, naast extra voorraadvoordeel op onze voorraadmodellen, van de volgende deals:

 • Extra inruilwaarde oplopend tot € 3.000,-
 • 10% korting op geselecteerde merk-accessoires
 • € 2.950,- overheidssubsidie op elektrische modellen, hier meer info
 • Diverse modellen direct uit voorraad leverbaar
 • Aantrekkelijke Private Lease tarieven, bijvoorbeeld:
  • Fiat 500 vanaf slechts € 279,- per maand
  • Peugeot 208 vanaf slechts € 375,- per maand
  • Opel Corsa vanaf slechts € 379,- per maand

10% korting op merkaccessoires

Profiteer nu van 10% korting op alle originele merkaccessoires en rij de lente comfortabel tegemoet.

Wilt u uw nieuwe auto helemaal compleet maken? Of u nu behoefte heeft aan een robuuste trekhaak voor die spontane uitjes, een ruime dakkoffer voor extra bagage, een betrouwbare fietsendrager voor sportieve avonturen, of een nieuwe matten-set voor een frisse uitstraling, bij Nefkens vindt u alles wat u nodig heeft om uw auto volledig uit te rusten voor het nieuwe seizoen. 

Onze accessoireseast

Waarom Nefkens?

Wij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijke service. Bij Nefkens staat u centraal. Wij begrijpen dat een auto meer is dan alleen een vervoersmiddel; het is een partner in uw dagelijks leven. Daarom streven wij ernaar om niet alleen aan uw behoeften te voldoen, maar deze te overtreffen met onze betrouwbare service en diepgaande expertise. 

Bij Nefkens bent u altijd een VIP, en wij zorgen ervoor dat uw ervaring dat ook weerspiegelt. Stap in de wereld van Nefkens VIP en ervaar het verschil van echt klantgerichte service.

Onze actie is tijdelijk, dus wacht niet te lang. Bezoek ons vandaag nog en ontdek hoe eenvoudig het is om direct in uw nieuwe auto te stappen!