Een droomweekend naar Parijs

Ontdek de charmes van de DS 4

Boek uw proefrit in de DS 4 en verleg uw grenzen. Wist u dat de DS 4 is uitgeroepen tot de mooiste auto van 2022? U kunt deze Franse droomauto zelf ervaren bij Nefkens. Boekt u op 16, 17 of 18 maart 2023 een proefrit in de DS 4? Dan krijgt u een speciale limited edition DS reiskoffer cadeau. Maar dat is nog niet alles. Heeft de proefrit u overtuigd van de Franse charmes van DS Automobiles, dan ontvangt u een droomweekend Parijs cadeau bij het kopen, financieren of private leasen van de DS 4.

Het droomweekend

Heeft u tijdens de actiedagen een offerte aangevraagd en bent u overgegaan op een koop, financiering of private leasecontract van uw nieuwe DS 4? Gefeliciteerd, u kunt nu uitkijken naar uw droomweekend naar het betoverende Parijs! Tijdens uw bezoek aan de Franse hoofdstad geniet u van een overnachting voor 2 personen. Daarbij krijgt u een exclusieve tour door het Louvre om deze bijzondere ervaring compleet te maken.

ds-for-you-header


De DS 4

De DS 4 is door de jury van de 37e editie van het Festival Automobile International uitgeroepen tot de mooiste auto van 2022. De DS 4 is een stijlvolle en hightech hatchback van DS Automobiles en combineert de nieuwste technologie met pure luxe en ultiem comfort. Met de plug-in hybride E-Tense variant van de DS 4 geniet u van dynamische prestaties. Zo heeft u bij deze variant beschikking tot 225 pk en directe koppel (gasrespons). Daarnaast is de DS 4 verkrijgbaar met enkel een benzine- of dieselmotor.

De DS 4 is leverbaar in 3 verschillende uitvoeringen die onderverdeeld zijn in verschillende modellen. Hierin heeft u keuze uit de volgende uitvoeringen: DS 4, DS 4 Cross en DS 4 Performance Line.

DS 4 Thumpnail
ds-4-mooiste-auto-van-2022
DS 4
ds-4-mooiste-auto-van-2022-cross
DS 4 Cross
ds-4-mooiste-auto-van-2022-performance-line
DS 4 Performance Line


DS 4 close up velg
DS 4 close up voorzijde
DS 4 close up achterlicht
ds-4-mooiste-auto-van-2022-driving