De Nefkens Editions

Uw unieke Peugeot 408 en bedrijfswagen

Onze Nefkens Editions

Maak uw Peugeot 408, Peugeot Expert , Citroën Jumpy of Opel Vivaro stoerder, exclusiever en zakelijker met het Nefkens Edition Pakket. Een Nefkens Edition is te herkennen aan een aantal specifieke details. Zo krijgt u bij een Nefkens Edition zwarte lichtmetalen velgen, zwart lederen bekleding en een zwarte hemel.

Een Nefkens Edition pakket is nu nog interessanter voor de zakelijke rijder, want u betaalt over de Nefkens Edition Pakketten geen bijtelling. Zo rijdt u een unieke auto met een stoer voorkomen voor een scherpe prijs.

Unieke details

Lichtmetalen velgen

De lichtmetalen velgen van de Nefkens Editions maken uw auto helemaal compleet. En zorgen voor een stoere uitstraling. Kies uit 16", 17" of 19" lichtmetalen velgen

Zwarte hemel

Met het zwarte alcantara plafond heeft u altijd het idee dat u in een luxueuze limousine rijdt. Het geeft rust en een mooie uitstraling.

Sidebars

De stoere sidebars beschermen uw bedrijfswagen tegen gevaren van buitenaf. Naast deze functionaliteit zien ze er ook robuust uit.

Leerpakket

De lederen stoelen zorgen voor een stoer en strak voorkomen. Daarnaast is leer makkelijk schoon te houden en heeft een lange levensduur.

Wist u dat? 

Wist u dat de onderdelen ook los van elkaar te bestellen zijn? Voor zowel de Peugeot 408, als de Peugeot Expert, Citroën Jumpy en Opel Vivaro zijn er verschillende pakketten beschikbaar. U kunt uw nieuwe auto met het Nefkens Edition pakket zo uniek maken als u zelf wilt. 

Veelgestelde vragen