Start het jaar zorgeloos

Het nieuwe jaar is aangebroken en deze willen we graag samen met u goed beginnen. Daarom hebben wij voor u de allerbeste Private Lease deals op een rijtje gezet.

Private leasen bij Nefkens betekent rijden zonder zorgen noch verrassingen. Wegens onze ruime voorraad rijdt u voor een vast maandbedrag snel weg in uw gloednieuwe auto. Hiermee kunt u ervan op aan dat alle risico’s zijn gedekt, en zult u dus geen onnodige stress ervaren! Zo ondervindt u alle voordelen van een nieuwe auto. Lease'M bij Nefkens.

Van onderhoud tot een complete all-risk verzekering en wegenbelasting, alles is inbegrepen in het voordelige maandtarief! U hoeft alleen nog maar te tanken of te laden. Zo weet u waar u aan toe bent en is uw mobiliteit verzekerd.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten? Neem dan zeker contact met ons op of kom langs bij één van onze Nefkens vestigingen. Wij helpen u graag verder!

Proefrit plannen

nefkens private lease deals


Private lease modellen

Nu zeer snel leverbaar & geschikt voor de EV subsidie van maar liefst €2.950!Subsidie op elektrische auto's

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om een van onze elektrische modellen te leasen. Elektrisch rijden is enorm populair en scheelt in brandstofkosten. Daarnaast zijn elektrische auto’s niet alleen snel en stil, maar hebben ze ook geen uitstoot.

Vanaf 10 januari 2023 stelt de overheid haar nieuwe subsidiepot beschikbaar voor iedereen die een 100% elektrisch voertuig aanschaft in de koop of Private Lease. Kiest u voor de Opel Corsa-e, Opel Mokka-e, Peugeot e-208, Peugeot e-2008 of Citroën ë-C4? Dan komt u in aanmerking voor een subsidie van maar liefst €2.950,- of €62,- per maand op basis van 48 maanden. Dit maakt de keuze om over te stappen nog makkelijker.

Meer over subsidie

elektrisch opladen

Wat is mijn auto waard?

Wilt u uw auto inruilen? Laat ons uw auto vrijblijvend taxeren!

Zo weet u gelijk wat uw auto waard is en kunt u kiezen uit een van onze nieuwste modellen om mee te ruilen. Dit voor een vast en laag bedrag per maand, terwijl u het inruilbedrag van uw huidige auto meteen pinklaar op uw rekening ontvangt.


Wat is mijn auto waard?

auto taxeren


Voordelen Private Lease

Bent u nog niet overtuigd? Wij zetten graag de voordelen van Private Lease nog een keer voor u op een rijtje:

  • Rijden zonder zorgen . Wij regelen alles voor u, volledig ontzorgd met persoonlijk en snel contact.
  • Vast maandbedrag. U betaalt een voordelig en vast bedrag per maand. Dit betekent geen grote investering, geen verrassingen en ook geen onverwachte kosten!
  • Snel leverbaar. Diverse modellen bij Nefkens zijn direct leverbaar. Dit betekent binnen 48 uur rijden!
  • Lage prijzen. Naast de beste condities hebben we bij Nefkens scherpe tarieven.
  • In één keer ook uw huidige auto verkopen ( inruilen). U ontvangt het inruilbedrag meteen pinklaar op uw rekening!
  • Inclusief reparatie, onderhoud en banden . Alles gaat via uw Nefkens vestiging!
  • Ons aanbod is altijd conform het keurmerk ‘Keurmerk Private Lease’. Hiermee kunt u vertrouwen op probleemloos private leasen bij ons.

Maak een afspraak

keurmerk private lease