DS E-TENSE
weken

E-TENSE WEKEN

Travelling is an Art

DS Automobiles wil op alle fronten uw beste en meest comfortabele reisgenoot zijn. En u kunt daar nu van profiteren. Wanneer u tijdens onze actiedagen een DS 3, DS 4, DS 7 of DS 9 aanschaft, financiert of via Private Lease gaat rijden, ontvangt u een high-end draadloze Focal Bathys Noise Canceling koptelefoon. Hiermee kunt u nog langer genieten van de comfortabele ervaring.

DS 3

Rijd weg vanaf € 39.690

Chic en Compact. De DS 3 is een efficiënte en hightech SUV die elegantie en karakter uitstraalt. Hij is leverbaar in een 100% elektrische uitvoering en overtuigt met zijn rijcomfort.

DS 4

Rijd weg vanaf € 45.590

Verkozen tot mooiste auto van 2022. De DS4 valt op door zijn uitzonderlijke proporties en opmerkelijke aanwezigheid, die de prijs voor mooiste auto van het jaar 2022 opleverde

DS 7

Rijd weg vanaf € 53.990

Elegant en dynamisch. Deze moderne SUV combineert technologische perfectie met een ongeëvenaard comfort, voor een nieuwe vorm van rijplezier.
 

DS 9

Rijd weg vanaf € 72.290

Emblematisch. Als uithangbord van Franse knowhow is de DS 9 ontworpen als een combinatie van uitmuntende technologie, uitzonderlijk comfort en ongeëvenaard raffinement.
 

Focal Bathys

Over-ear bluetooth Headphone

Focal is al jarenlang de high-end hifi-partner van DS Automobiles. Wilt u de meest intense geluidservaring in uw DS, om de reis zo comfortabel mogelijk te maken, dan is er een upgrade naar het Focal sound system mogelijk (o.a. als onderdeel van het Pack Premium op bepaalde modellen en uitvoeringen).

De Focal Bathys is Focal’s eerste draadloze koptelefoon met actieve ruisonderdrukking en high-end hifi-geluid! Gemaakt met de technologie van de beste Focal-koptelefoons, de luidsprekerdrivers met aluminium-magnesium ‘M’-vormige driver, gemaakt in Frankrijk, levert gedetailleerde, nauwkeurige en dynamische geluidsweergave.

Travelling is an Art

Ervaar alvast hoe het is om een ongeëvenaarde reisgenoot als de DS te kunnen rijden en boek een proefrit in één van onze DS Automobiles modellen. Ontdek de volledig elektrische DS 3, de DS 4 E-TENSE Plug-In Hybrid, de onderscheidende DS 7 E-TENSE Plug-In Hybrid of de statige DS 9. Na de proefrit ontvangt u een DS, Travelling is an Art reiskoffer,die u wellicht kunt gebruiken áls perfecte reisgenoot.

Om aanspraak te maken op de DS E-TENSE WEKEN-actie dient u tussen vrijdag 12 april 2024 en zondag 23 juni 2024 een datum te selecteren voor een proefrit. Uiteraard kunt u ook buiten de DS E-TENSE WEKEN actieperiode een proefrit boeken op andere data.