DS 9

Pure luxe 

E-Tense plug-in hybride

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 73.290
Private lease vanaf€ 1.024 p/m
Zakelijke lease vanaf€ 554 p/m
Bijtelling22%

DS 9 E-Tense

Elegant en krachtig

De juweel van DS Automobiles en het toonbeeld van Frans vakmanschap. De DS 9 E-Tense heeft een modern, elegant en dynamisch design. Met voorlampen als diamanten die bij het ontgrendelen van de auto gaan branden, maakt deze DS een chique indruk. De portierhandgrepen van de DS 9 E-Tense komen naar buiten als u dichterbij de auto komt en verdwijnen weer als u verder van de auto vandaan loopt.

De DS 9 E-Tense is hét voorbeeld van een iconisch Frans design. Met zijn state-of-the-art technologie in combinatie met dit kenmerkende Franse design heeft de DS 9 E-Tense zijn eigen karakter gecreëerd. Deze luxe sedan is leverbaar met krachtige en zuinige E-Tense hybride-aandrijflijnen. Hierdoor is deze DS niet alleen veel zuiniger, maar zorgt de DS 9 ook voor een ongekend comfort en rijplezier.

Bent u enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze DS-Store in Eindhoven of De Meern.

Ongekend luxe uitrusting

De DS 9 is de meest luxe uitgevoerde DS, dit is ook zichtbaar in de opties en uitrusting. Ontdek ze nu!

Luxe cockpit

Ontdek de luxe cockpit in de DS 9 E-Tense, gecreëerd met hoge kwaliteit materialen en de allernieuwste technologie. Alle belangrijke informatie wordt perfect leesbaar weergegeven op het 12,3 inch grote digitale instrumentenpaneel en het grote centrale HD-touchscreen met een schermdiameter van 12 inch. Dit luxe gevoel word versterkt door het Hifi FOCAL Electra®  systeem, met maar liefst 14 luidsprekers, subwoofer en versterker beleeft u een unieke klankervaring. 

Daarnaast bediend u alle functies van uw DS gemakkelijk door middel van het multifunctionele stuurwiel en slim geplaatste knoppen. Daarnaast beschikt u van uit de cockpit over diverse opties zoals diverse veiligheidssystemen en DS Night Vision. 

Hightech infotainment

Blijf verbonden en geniet van ultieme entertainment met het moderne infotainmentsysteem van de DS 9. Het 10-inch touchscreen biedt een intuïtieve interface met Apple CarPlay™ en Android Auto™ voor naadloze integratie van uw smartphone. Bedien uw navigatie, audio en voertuiginstellingen met een simpele touch of gebruik de spraakbesturing voor handsfree bediening.

Daarnaast beschikt de DS 9 over het DS Iris systeem, welke is geïntegreerd met het slimme ChatGPT ; kunstmatige intelligentie ; systeem. Hierdoor is uw DS voortaan verrijkt met een innovatieve functie waarmee u niet alleen een geheel nieuwe relatie met uw voertuig krijgt, maar tegelijkertijd ook de voordelen ervaart van een reisgenoot die iedere rit veiliger en comfortabeler maakt.

Unieke details

De DS 9 is gebouwd met oog voor detail. Zo is in de bekleding gekozen voor nappaleder en word in het interieur én exterieur op diverse plekken een subtiele link gemaakt naar het logo van DS. Ook het middenconsole word gekenmerkt door diverse design elementen, zoals de luxe klok boven de start/stop knop en geborsteld aluminium knoppen. 

Het exterieur van de DS 9 is uniek, net als u. De DS Active LED Vision-koplampen gaan branden bij het ontgrendelen van de auto en laten een bijzonder schouwspel zien ook de achterlichten met 3D Full LED-technologie zijn kenmerkend voor het merk DS Automobiles en geven deze sedan nog meer aantrekkingskracht.

Comfortabel interieur

De DS 9 verwelkomt u met een interieur dat is ontworpen om uw zintuigen te prikkelen. Ervaar de zachte, hoogwaardige materialen die met oog voor detail zijn geselecteerd. De royale stoelen, bekleed met Nappa-leder, bieden ultieme ondersteuning en comfort. De DS 9 is meer dan een auto, het is een ervaring, waar u zich kunt ontspannen en optimaal kunt genieten van elke rit.

De DS 9 is ontworpen om elke inzittende een overvloed aan ruimte en evenveel comfort te bieden. Daarom beschikken de inzittenden zowel voorin als achterin over stoelverwarming, stoelventilatie en een massagefunctie. De alcantara© hemelbekleding versterkt het gevoel van rust.

DS 9 E-Tense

Plug-in hybride

De nieuwe DS 9 E-Tense heeft een hybride aandrijving. Dankzij het 15,6 kWh accupakket rijdt u tot wel 70 kilometer (WLTP) 100% elektrisch op een volle accu. U kunt dus zonder uitstoot uw woon-werk verkeer afleggen. Daarnaast zijn de kosten per kilometer vaak ook nog eens voordeliger

Het thuisladen van de DS 9 E-Tense is eenvoudig via een van de laadoplossingen van Nefkens te regelen. Voor zowel zakelijke als particuliere berijders hebben wij de beste wallbox.

Veelgestelde vragen over de DS 9

Hieronder beantwoorden we veel voorkomende vragen. Heeft u nog andere vragen? Stel ze dan in onze chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf.